Annonce
Aarhus

Kendt værtshus sat til salg: Drømmer du om en hverdag i lederhosen eller dirndl?

Die Kleine Bierstube i Frederiksgade er blevet sat til salg. Foto: Google Earth
Det ikoniske værtshus i Frederiksgade 'Die Kleine Bierstube' er blevet sat til salg.

AARHUS: Er du til Schlagerhits, weisbier og lederhosen? Så har du lige nu mulighed for at blive ejer af et af byens kendte værtshuse.

'Die Kleine Bierstube' i Frederiksgade 75 er nemlig blevet salg til den nette sum af 1,795 million kroner.

- Denne forretning behøver nok ikke nærmere beskrivelse, med en af de bedste beliggenheder i Århus får man her en særdeles veldreven forretning med en solid omsætning på kr. 3.300.000,- ex. moms. Indrettet som en traditionel Bier Stube på super charmerende vis, med en super hyggelig gårdhave. En forretning der SKAL ses, lyder det i salgsopstillingen for det ikoniske værtshuse.

Annonce


Denne forretning behøver nok ikke nærmere beskrivelse, med en af de bedste beliggenheder i Århus får man her en særdeles veldreven forretning med en solid omsætning på kr. 3.300.000,- ex. moms.

Salgsopstilling


På værtshusets egen hjemmeside fortæller, at der serveres øl, som er brygget efter det tyske Reinheitsgebot fra 1516. En tur til den tysk inspirerede bierstube er dog ikke bare en smagsoplevelse, men et besøg, hvor der er gjort meget ud af at ramme den stemningen fra nabolandet i syd.

- Musikken er tysk, betjeningen foregår i lederhosen eller dirndl (den klassiske bayerske kjoledragt), og der serveres både indenfor og udenfor i den lille gårdhave, lyder det.

Så drømmer du om at gøre Oktoberfesten til en hverdagsbeskæftigelse, så er det nu, at du skal slå til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Ny bødesag er pinlig for AGF: Direktøren må lære at styre temperamentet

Annonce