Annonce
Østjylland

Nu kan du ikke længere køre ind til coronatest i Randers - af hensyn til frysende personale er der kun gående spor

Så længe vinterkulden raser, vil man ikke kunne køre ind og få foretaget en coronatest ved Testcenter Randers. Det er ganske enkelt for koldt for personalet. Foto: Annelene Petersen
Skal du testes for covid-19 på Testcenter Randers i Paderup, skal du nu ud af din bil og gå ind. Centeret har droppet de kørende spor - af hensyn til sit personale.
Annonce

Randers: Det er slut med at sidde i bilen og åbne gabet for at få stukket test-vatpinden ned i svælget - i hvert fald, hvis man har bestilt til til coronatest ved Testcenter Randers i Paderup.

Centeret har lukket alle kørende spor og erstattet dem med gående, og det er sket af hensyn til personalet.

- Efter at temperaturen er faldet, har vi simpelthen ikke kunnet holde vores ansatte tilstrækkeligt varme, så derfor har vi set os nødsaget til at lukke de kørende spor, siger Bodil Andersen, der er leder af Testcenter Randers.

Hun understreger samtidig, at man ikke behøver være bange for at skulle stå i kø i længere tid, i hvert fald ikke man kommer til den aftale tid.

Annonce

Kø inde i teltet

- Der kan dog ind imellem være en smule kø, men det er ikke sådan, at man skal vente i hverken halve eller hele timer, og skal man vente, behøver man ikke stå ude under åben himmel. Der er hele tiden plads nok til, at man kan stå i kø inde i et af teltene, som vil være lukkede, forsikrer Bodil Andersen.


Efter at temperaturen er faldet, har vi simpelthen ikke kunnet holde vores ansatte tilstrækkeligt varme, så derfor har vi set os nødsaget til at lukke de kørende spor.

Bodil Andersen, leder af Testcenter Randers


Hun siger videre, at borgere, som har så voldsomme symptomer, at de ikke mener, de kan benytte de gående spor, via egen læge kan rekvirere en bil fra Falck, som så kører hjem til borgerens bopæl og foretager testen.

- Ligeledes vil der også være handicappede, som ankommer her til centeret i bil, men som ikke har mulighed for at forlade bilen. I sådanne tilfælde kan vi også komme ud til bilen og foretage testen, siger Bodil Andersen.

Hun tilføjer, at selv om det måske forekommer mere besværligt for nogen at skulle gå ind, så betyder ændringerne, at testcentret faktisk kan teste flere borgere hver dag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Aarhus

Dagens corona-tal: Ja tak - lad os bare få flere af den slags meldinger

Annonce