Annonce
Aarhus

Nu løfter politiet sløret: 20-årig skudt med haglvåben fredag aften

Politiet kunne fredag aften kun sige, at der havde været tale om en "hændelse" i det nordlige Aarhus samme aften. Nu viser det sig, at en mand blev skudt i armen. Arkivfoto

To mænd sårede efter opgør i det nordlige Aarhus fredag aften. Politiet efterlyser vidner.

Annonce

AARHUS: Østjyllands Politi løfter nu sløret for den "hændelse", som skete i Aarhus Nord fredag aften.

Østjyllands Politi fik fredag aften klokken 20.44 en anmeldelse om, at to personer var blevet overfaldet af tre ukendte gerningsmænd på en restauration på Jens Baggesens Vej i Aarhus N.

Den ene person, en 20-årig mand, var blevet skudt i armen med et haglvåben og en 19-årig mand var blevet stukket i nakken med en spids genstand. Begge mænd er blevet behandlet på sygehuset og er uden for livsfare.

Østjyllands Politi har aftenen og natten igennem efterforsket hændelsen, og det er politiets umiddelbare opfattelse, at parterne har kendskab til hinanden, men efterforskningen har endnu ikke ført til anholdelse af nogen gerningsmænd.

Østjyllands Politi hører gerne fra vidner, der kan have set noget før, under eller efter episoden, der altså fandt sted ca. kl. 20.45 fredag aften. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Da efterforskningen stadig er i fuld gang har Østjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger om sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nyhedsdirektør ser frem til at vise forbudte optagelser fra plejehjem

Aarhus

Rådmand vil droppe fogedforbuddet mod dokumentar: Samtidig trækkes politianmeldelsen af TV2 tilbage

Annonce