Annonce
Aarhus

Nu sættes de første boliger i byen Nye til salg

<p>Sådan kommer første etape af Jørn Tækkers nye by, Nye, til at tage sig ud. De første af etapens 650 boliger sættes nu til sælg. Visualisering: Tækker Group</p>

Nu kan man købe bolig i Tækker Groups nye bydel, Nye, mellem Lisbjerg og Lystrup. Byggeriet går i gang i dette efterår.

I dette efterår går Tækker Group i gang med at opføre de 36 første boliger i den helt nye bydel, Nye, mellem Lisbjerg og Lystrup lige nord for Djursland-motorvejen.
Sådan kommer første etape af Jørn Tækkers nye by, Nye, til at tage sig ud. De første af etapens 650 boliger sættes nu til sælg. Visualisering: Tækker Group
Samtidig går salget af de første boliger i gang.
Det står fire mæglere for:
Danbolig Aarhus City, Aarhus Mæglerne, EDC Poul Erik Bech samt Jørn Tækkers egen Tækker Real Estate.
Annonce

En by fra bunden

Jørn Tækker har udnyttet chancen for at skabe en by helt fra bunden til at kombinere det bedste fra den tætte by med det bedste fra parcelhuskvarteret.
»Her kommer både byliv og masser af natur med blandt andet bække, vandløb og søer. Vi tror, at Nye vil tiltrække mange forskellige typer mennesker, for eksempel yngre børnefamilier og seniorer, der gerne vil være tæt på naturen uden at skulle passe en stor villagrund,« siger Jørn Tækker.
Nye ligger otte kilometer nord for centrum af Aarhus, og da den får sin egen station på letbanen, kan man faktisk komme ind til Universitetshospitalet i Skejby på 10 minutter og ramme midtbyen på 20 minutter.
Tonny Broberg, chef for projektsalg i EDC Projekt, vurderer, at Nye egner sig godt til de yngre par, der har svært ved at få rod til en bolig i Stor-Aarhus.
Annonce

Familievenlige priser

»I Nye kan en familie med to almindelige indkomster få eget hus og adgang til terrasse. Og samtidig bo i gå-afstand til letbanen,« siger Tonny Brobjerg.
Det er mere end 10 års planlægningsarbejde, der kulminerer, når den første etapes 650 boliger samt daginstitution og dagligvarebutik nu sættes i gang.
De første boliger i Nye bliver en kombination af lejligheder, klyngehuse, rækkehuse og villaer, som fletter sig sammen i små fællesskaber.
Variationen skal imødekomme forskellige familiemønstre og livssituationer.
De mange forskellige boligtyper skal gøre Nye attraktiv for både unge familier, enlige og seniorer. Alle boliger har adgang til enten en terrasse eller en lille have. På det bakkede terræn er der udsigt over Aarhus, Aarhus Bugt og Egå Engsø.
Fuldt udviklet skal Nye rumme 10.000 boliger. Arkitekterne bag bydelen er Aart, Cebra og Loop/Hune & Elkjær.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Aarhus For abonnenter

Prisen er 1,4 millioner kroner per meter: Kommer du til at betale regningen for en Marselistunnel?

Annonce