x
Annonce
Aarhus

Nyåbnet burgerbar smadret med store sten

<p>Burgerbaren, Ther Burger Schack har været udsat for hærværk og knuste ruder</p>

Ukendte gerningsmænd gik grundigt til værks, da de natten til mandag på det nærmeste pulveriserede facaden til den nyåbnede The Burger Shack i Frederiksgade.

Medarbejderne på den nyåbnede burgerbar The Burger Shack i Frederiksgade fik sig lidt af et chok, da de mandag morgen mødte ind for at forberede dagens burgere.

Annonce
Ukendte gerningsmænd har gjort sig umage med at smadre The Burger Shacks facade med store sten. Hærværket er nu meldt til politiet. Privatfoto

I ly af natten havde ukendte gerningsmænd nemlig smadret hele butikkens frontparti.

Burgerbaren, Ther Burger Schack har været udsat for hærværk og knuste ruder

»Det er rigtig træls. De har kastet store sten ind gennem ruderne, der er blevet smadret godt og grundigt. Det ser ud til at være rimelig målrettet arbejde«, fortæller marketingchef Philip Kejser.

The Burger Shack kan snart fejre én måneds jubilæum i Frederiksgade, og selvom nogle tilsyneladende vil forretningen det ondt, har ejerne tænkt sig at fortsætte, som om intet var hændt.

»Vi har hørt rygter om, hvem der muligvis kan stå bag. Derfor har vi selvfølgelig meldt hærværket til politiet og videregivet videooptagelser fra vores overvågning«, siger Philip Kejser.

Han oplyser, at hærværksmændene tilsyneladende kun har haft til hensigt at ødelægge. I hvert fald har The Burger Shack ikke fået stjålet noget.

Burgerbaren åbnede - trods det ramponerede udseende - igen allerede mandag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Kæmpe tak til undervisere og ”forældre-tutorer” for den store indsats

Vores børn og unges trivsel og læring er vigtig. Også selvom vores hverdag er vendt på hovedet. Og vi endnu ikke ved, hvor længe nedlukningen kommer til at vare. Det er imponerende at se den enorme indsats, som de danske gymnasie- og skolelærere lægger for dagen i øjeblikket. Hvordan de engagerer børn og unge. Hvordan de skaber en så normal hverdag, som det overhovedet er muligt. I en unormal tid. På vores lokale gymnasium har lærerne været klar fra første dag. Med virtuel undervisning, virtuelt gruppearbejde og travle skoledage. Med undervisere, der er i hopla. Hvor der er plads til sjov. Alt imens de unge bliver udfordret af ny viden. Det er bare flot. Det samme hører jeg fra flere forældre til børn i fri- og folkeskoler. Der er fuld damp på. Lærerne knokler for at sikre, at børnenes hverdag kører. Selvfølgelig er der skønhedsfejl, plads til forbedring. Men fremfor alt er det utrolig positivt at se, hvordan teknologien bliver brugt. Hvordan alle kaster sig over de nye udfordringer. Men jeg taler også med forældre, der mildt sagt er presset af at være hjælpelærere mange timer hver dag. Samtidig med at de selv skal passe fuldtidsarbejde med opgaver, der skal løses. Virtuelle møder med kollegaer og kunder, der skal holdes. At den nye hverdag kan være svær at få til at gå op. Og det er der vel sådan set ikke noget at sige til. Alle løfter ekstra opgaver i denne tid. Vi må hjælpes ad. Vi må være klar til at trykke på PYT-knappen, de gange hvor vi eller andre ikke kommer i mål, som vi kunne ønske os. Det tror jeg såmænd også, at lærerne i den anden ende er klar over. Men lige nu, midt i den globale sundhedskrise, bør vi trods alt glæde os over, at mange skoler og gymnasier lykkes med at engagere børn, unge og forældre – i et stærkt og nødvendigt samarbejde. Det er sammenhold.

Aarhus

Så klappede fælden: Serie-svindler fanget efter forvirrende løgne i Aarhus

Aarhus

Østjyllands Politi: - Det er vigtigt at vi stadig holder sammen - på afstand

Annonce