Annonce
Aarhus

Nyåbnet burgerbar smadret med store sten

<p>Burgerbaren, Ther Burger Schack har været udsat for hærværk og knuste ruder</p>

Ukendte gerningsmænd gik grundigt til værks, da de natten til mandag på det nærmeste pulveriserede facaden til den nyåbnede The Burger Shack i Frederiksgade.

Medarbejderne på den nyåbnede burgerbar The Burger Shack i Frederiksgade fik sig lidt af et chok, da de mandag morgen mødte ind for at forberede dagens burgere.

Annonce
Ukendte gerningsmænd har gjort sig umage med at smadre The Burger Shacks facade med store sten. Hærværket er nu meldt til politiet. Privatfoto

I ly af natten havde ukendte gerningsmænd nemlig smadret hele butikkens frontparti.

Burgerbaren, Ther Burger Schack har været udsat for hærværk og knuste ruder

»Det er rigtig træls. De har kastet store sten ind gennem ruderne, der er blevet smadret godt og grundigt. Det ser ud til at være rimelig målrettet arbejde«, fortæller marketingchef Philip Kejser.

The Burger Shack kan snart fejre én måneds jubilæum i Frederiksgade, og selvom nogle tilsyneladende vil forretningen det ondt, har ejerne tænkt sig at fortsætte, som om intet var hændt.

»Vi har hørt rygter om, hvem der muligvis kan stå bag. Derfor har vi selvfølgelig meldt hærværket til politiet og videregivet videooptagelser fra vores overvågning«, siger Philip Kejser.

Han oplyser, at hærværksmændene tilsyneladende kun har haft til hensigt at ødelægge. I hvert fald har The Burger Shack ikke fået stjålet noget.

Burgerbaren åbnede - trods det ramponerede udseende - igen allerede mandag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Det bliver ved og ved…

I den nyeste spareplan i Aarhus på socialområdet fortsætter den nedadgående spiral med fornyet styrke. Høringsmaterialet slår fast, at der er gennemført mindst 20 procent besparelser over de seneste 10 år. Samtidig er det også en kendsgerning, at der på området for voksne med handicap eksempelvis er kommet 10-20 procent flere borgere med behov for støtte og hjælp. Det hænger ikke sammen! Lad os antage, at der kom 10 procent flere opgaver i borgmesterens afdeling, 10 procent flere børn og unge, 10 procent flere ældre osv. Ville svaret fra byrådet så være, at løsningen var at lave en besparelse på 20 procent? Næppe! Det vil det selvfølgelig ikke, fordi de opgaverne er vigtige – de mennesker, der skal modtage ydelserne fra kommunen, er vigtige. Anderledes ser det ud på det sociale område. Logikken er simpelthen en anden, ikke særlig logisk, men alligevel. Siden 2009 har der været den ene besparelse efter den anden, hvad enten det har været Aarhus Kommunes egne besparelser, eller det har været kommunerne i Midtjylland, der sammen har besluttet dem. Vi overdriver ikke, når vi siger, at det er mindst 20 procent, der er besparet i de forgangne 10 år. Det betyder selvfølgelig noget. Det betyder dårligere livskvalitet for de mennesker, der kunne have fået en ordentlig hjælp. Det betyder et langt dårligere arbejdsmiljø for de socialpædagoger, der skal levere et fagligt kvalificeret stykke arbejde. Man kan bare se på sygefraværets stigning i det seneste år. Jeg er desværre ikke overrasket. Det betyder også, at den store gennemstrømning af medarbejdere vil fortsætte og tage til, fordi det helt enkelt er umulige arbejdsvilkår, byrådet tilbyder sine medarbejdere. Manglende tilbud, kvalitet, evne til at leve op til krav fra socialtilsyn og andre, der vurderer kvaliteten på området. Så det ville klæde byrådet at behandle det sociale område som alle andre. Nemlig, at flere opgaver ikke udløser sparekrav, tværtimod. Byrådet er byråd for ALLE borgere i Aarhus! Det ville klæde byrådet at leve op til denne forpligtigelse.

Byudvikling

Politikere til 450 debatlystne århusianere til borgermøde: Aarhus vokser, om vi vil det eller ej

112

Mand vendte bil med anhænger på motorvejen

Danmark For abonnenter

Liste med banditter i habitter vokser til nye højder: - Flere handler groft uforsvarligt, end nogen havde forestillet sig

Østjylland

Se kampflyene over Aarhus: F16-fly i formation markerede jubilæum

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];