Annonce
AGF

Ny AGF-sportschef: - Det er en stor udfordring

Hans Jørgen Haysen (stående) på plads på tribunen i Haderslev. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.
Hans Jørgen Haysen var berørt over at meddele Sønderjyskes spillere, at han drager til AGF.

FODBOLD: Torsdag eftermiddag spillede Sønderjyske testkamp mod Kolding IF, og efter de 90 minutter fik truppen at vide, at klubbens sportschef, Hans Jørgen Haysen, skifter til AGF.

Lidt af en bombe i rumpen på en generalprøve til næste uges Superliga-start. Det giver udfordringer i Haderslev, ro på bagsmækken i Aarhus.

Og da Hans Jørgen Haysen havde overbragt nyheden til spillerne om, at han tager afsked med Sønderjyske, trådte han et par skridt ud på kunstgræsbanen bag Kolding Stadion, og indåndede den friske vinterluft.

Sønderjyske-sportschefen, der tiltræder i AGF 1. marts, var berørt over situationen, fortalte han.

- Jeg er splittet. Jeg er faktisk mere berørt, end jeg troede, jeg ville være. For i bund og grund er det et job. Men når man er i den her rolle i Sønderjyske, er man det med hud og hår. Jeg har lige stået foran drengene næsten med tårer i øjnene. 21 år er lang tid. Jeg kender alle i og omkring klubben. Lige fra Dan oppe i loungen, til de frivillige, til alle samarbejdsklubberne til kommunen og borgmesteren. Jeg har haft med mange at gøre, og det skal jeg forlade, sagde han.

Hvorfor så skifte? Fordi en ny udfordring har budt sig. "En spændende klub" har peget på ham.

- Jeg synes, det er en stor udfordring og et godt skridt i min videre udvikling af mig selv. Jeg synes, jeg efterlader klubben et godt sted. Det betyder meget for mig.

Nyheden om afskeden efterlader spørgsmålet angående det igangværende transfervindue. Hvad skal der ske?

- Det er altid lidt prekært, hvor meget jeg skal have med at gøre, men det, jeg bliver sat til, kommer jeg til at gøre til UG. Jeg skylder klubben meget. Det vil jeg ikke sætte over styr den sidste måned. Jeg tænker kun på Sønderjyske, indtil jeg træder ind ad døren deroppe, kom det fra Haysen.

Hans Jørgen Haysen har været ansat på en funktionæraftale i SønderjyskE og har haft en måneds opsigelse i klubben. Derfor slipper AGF altså også for at betale SønderjyskE en transfersum for Haysen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Der er noget ravruskende galt: Læserstorm satte avisen på sporet af fejl i corona-udmelding fra Sundhedsstyrelsen

Kultur

Syv danske festivaler står sammen: Ikke realistisk med festivaler før sidst på sommeren

AGF For abonnenter

Kampen kort: Når tilskuerne er på plads i Aarhus, ligner AGF et helt andet hold

Annonce