Annonce
Sport

Ny AGF-sportschef stopper før tid i Sønderjyske

Hans Jørgen Haysen skifter kontoret i Haderslev ud med et i AGF. Foto: André Thorup
Torsdag er sidste arbejdsdag i SønderjyskE for sportschef Hans Jørgen Haysen. Direktør Klaus Rasmussen er ramt af en salmonellainfektion og er også sygemeldt resten af denne uge.
Annonce

Fodbold: Når Hans Jørgen Haysen kører hjem fra arbejde torsdag, er han færdig i SønderjyskE.

Egentlig skulle SønderjyskE's sportschef arbejde måneden ud, men han og klubben er blevet enige om, at han skal bruge sin sidste tid i klubben på at holde ferie.

I weekenden møder SønderjyskE Hans Jørgen Haysens nye arbejdsgiver, AGF, og den timing betyder, at den bedste løsning for alle parter er, at Haysen stopper nu, vurderer SønderjyskE.

Der vil være for stor risiko for at komme til at sende nogle signaler, der kan tolkes forkert, fortæller Hans Jørgen Haysen om overvejelserne bag beslutningen.

Med et ben i hver lejr ville det nærmest være umuligt at finde en grimasse, der kunne passe, uanset hvem der skulle vinde eller score i det indbyrdes opgør på søndag.

Og derfor vil SønderjyskE altså være uden sportschef allerede fra fredag.

Annonce

Ukampdygtig direktør

Under normale omstændigheder ville klubben have holdt en reception for Hans Jørgen Haysen, men i disse coronatider er det naturligvis udelukket. Der bliver i klubben taget den afsked med Haysen, som restriktionerne tillader.

Bestyrelsesformand Gynther Kohls vil sige de ord, der skal siges fra klubbens side.

Det gør han, fordi SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen stadig er sygemeldt.

Direktøren er ukampdygtig på grund af en alvorlig salmonellainfektion, der har holdt ham væk fra kontoret i en uges tid. Han håbede at kunne gøre comeback i denne uge, men det trækker ud. Klaus Rasmussen er foreløbig sygemeldt resten af ugen.

Dermed er en af nøglepersonerne i arbejdet med at finde Hans Jørgen Haysens afløser fortsat forhindret i at deltage i jagten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Mandagens coronatal: Smitten er lav i Aarhus, men tre områder trækker op

Aarhus For abonnenter

Til tiden, forsinket eller aflyst? Informationerne når ofte ikke frem til letbanens passagerer

Annonce