Annonce
Aarhus

Ny Aldi klar til åbning: Se hvem der ellers rykker ind i nyt center i Risskov

Den gamle Hansen Møbler er fortid og i stedet er et nyt erhvervshus i to etager på vej til Ravnsøvej i Risskov. Foto: Jens Thaysen
Aldi, en bank og et fitnesscenter er klar til at rykke ind i nybygget center i Risskov.
Annonce

RISSKOV: Det har længe været Aldis plan at flytte deres butik i Risskov fra Åmarksvej til helt nybyggede lokaler på Ravnsøvej. Planen er nu så fremskreden, at Aldi har meldt ud, at butikschef Mads Sørensen er klar til at byde kunderne inden for i den nye Aldi-butik, når det røde bånd klippes over fredag 30. oktober.

På Ravnsøvej i Risskov venter der kunderne en ny og større butik, der har været under opførelse siden begyndelsen af 2020.

- Jeg er utrolig stolt over at skulle åbne så flot og stor en Aldi-butik. Det er helt vildt spændende. Jeg er springfyldt med energi, og jeg glæder mig til at byde kunderne inden for i et helt nyt Aldi, fortæller butikschef Mads Sørensen.

Annonce

Stille åbning

Aldi havde håbet at fejre åbningen med masser af aktiviteter, men af hensyn til coronaen kommer det til at foregå under mindre festligheder.


Vi håbede på en kæmpe åbningsfest med masser af aktiviteter for hele familien. Men grundet corona følger vi selvfølgelig sundhedsstyrelsens anbefalinger

Mads Sørensen, butikschef Aldi


- Vi håbede på en kæmpe åbningsfest med masser af aktiviteter for hele familien. Men grundet corona følger vi selvfølgelig sundhedsstyrelsens anbefalinger, og vi har derfor ekstra fokus på, at man skal holde afstand og spritte af, så alle kan handle trygt og sikkert i butikken. I stedet fejrer vi åbningen med en masse gode åbningstilbud, og alle børn får mulighed for at vinde i vores gave-lykkehjul, fortæller butikschefen.

Aldi Risskov

  • Butikken ligger på Ravnsøvej 15B i Risskov og har åbent alle dage kl. 8-21. Butikkens areal er 1.225 m² - heraf 904 m² salgsareal. Det er næsten dobbelt så meget som den gamle butik i Egå, der kun havde 550 m² salgsareal.
  • Der er to indkørsler fra Ravnsøvej, og med hele 122 parkeringspladser er det nemt at komme til. 73 af parkeringspladserne er ekstra store med en bredde på 2,8 m.
  • Aldi Danmark åbnede sin første butik i 1977 og var den første discountkæde i Danmark. I dag er der 183 Aldi-butikker over hele landet og mere end 2.800 medarbejdere.

Aldi er landet over i gang med at modernisere og etablere nye butikker, og har i Risskov nu også en ny og større Aldi-butik. Blandt de nye tiltag byder det nye Aldi på flere danske varer, flere mærkevarer, mere økologi og mere plads til fersk kød og fisk.

Annonce

Fitnesscenter og bank på vej

De nye lokaler i Risskov bliver bygget på en grund, der tidligere husede Hansen Møbler. Efter et par år som tomt butikslokale, blev de gamle bygninger revet ned, så en ny bygning i to etager var klar til at åbne med flere erhvervslejere.

Udover Aldi rykker også Danske Bank fra deres nuværende lokaler på Nordre Strandvej til den nye bygning.

Fitnesskæden Loop tager også turen til Ravnsøvej, hvor man er klar til at åbne et større center lørdag 14. november, fortæller kæden til Århus Stiftstidende.

Det nyt erhvervsbyggeri ligger ved siden af McDonald's og i udkanten af bilbyen, og får udover Aldi også Danske Bank og Loop Fitness som lejere. Foto: Jens Thaysen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Nye aflysninger: Mandag morgen har letbanen igen problemer på Grenåbanen

Annonce