Annonce
Aarhus

Ny bar ved åen: Driftigt restauratørpar klar med 8. sted i restaurations-imperium

Sådan tager miljøet sig ud i den ene bar i nye Clemens Bar under Clemens Bro, hvoir du skal være over 25 år for at komme ind. PR-foto
Nicolai Hommelhoff og Mads Krigslund åbner bar under Clemens Bro for det voksne plus 25-publikum og har også øje for det røgfri og alkoholfri miljø.
Annonce

AARHUS: - Jo, paletten er ved at være fuld.

Sådan lyder det fra restauratør Mads Krigslund om det imperium af natklubber, cocktalbarer og spisesteder, som han har skabt i Aarhus sammen med sin partner, Nicolai Hommelhoff. Lige nu gør Mads Krigslund klar under Clemens bro til endnu en åbning. Den ottende i rækken i makkerparrets Aarhus-imperium.

Clemens Bar åbner lørdag som et nyt sted for det voksne publikum. Hver fredag og lørdag fra klokken 21.00 åbner Clemens Bar med den officielle adresse Åboulevarden 35 - men du skal være over 25 år for at komme ind.

Så er der til gengæld gratis entré i lokalerne ved Åen - under broen - hvor blandt andet Jazzhouse holdt til. Kort og godt et nyt gå-i-byen sted for de lidt ældre århusianere.

- Vi vil gerne være et sted for de voksne, der måske har været ude at spise, siddet og hygget sig eller pludselig føler for en tur i byen efter en aften derhjemme. Vores fokus er på cocktails og fadøl, siger Mads Krigslund.

Jazzhouse hyar tidligere gjort sig i "glasakvariet" under Clemens Bro. Nu kommer turenm til den nye weekend-bar, Clemens Bar. PR-foto
Annonce

Røgfrit miljø og alkoholfrie cocktails

Clemens Bar har to barer. En decideret cocktailbar og en bar med et strejf af natklub over sig. I sidstenævnte vil danskemusikken flyde lidt højere end i førstnævnte.

I de rummelige lokaler er der også rig mulighed for at slænge sig i sofamiljøet. Det er røgfrit, forstås.

- Folk må gerne ryge udenfor under broen, men vi har lavet et røgfrit miljø og sælger ikke cigaretter. Det er bevidst, lige som vi gør meget ud af alkoholfrie øl og cocktails. Lige præcis den del, synes vi, Aarhus godt kan bruge, siger Mads Krigslund.

Han siger til Stiften.dk, at omfanget af restaurations-imperiet nu er ved at være, hvor det skal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Søns misbrug har kostet Bente og Søren penge, søvn og tårer: - Man føler sig magtesløs og mistænkt for at være dårlige forældre

Aarhus

Mundbind i biografen? Er du forvirret? Det er politiet også

Annonce