Annonce
Navne

Ny byggechef skal stå i spidsen for rekordmange byggeprojekter i Skanderborg

Kirsten Andersen bliver midt i maj ny chef for det nyoprettede område Anlæg og Ejendomme i Skanderborg Kommune. Pressefoto

Nyt job: Kirsten Andersen skal fra midten af maj være chef for det nyoprettede område Anlæg og Ejendomme i Skanderborg Kommune.

54-årige Kirsten Andersen kommer fra en stilling som områdechef i landinspektørfirmaet Geopartner. Tidligere har hun blandt andet været afdelingsleder i Kommunale Ejendomme i Herning Kommune og afdelingschef i Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune.

- Væksten i Skanderborg Kommune gør, at vi har rekordmange byggeprojekter i støbeskeen. Der er en stor opgave i at sikre den strategiske styring af anlægsområdet og håndtering af hele vores brede palet af kommunale ejendomme, og derfor er vi glade for, at vi har ansat Kirsten Andersen. Hun kommer med stor ledelseserfaring, indsigt i byggeri og evne til at styre projekter i mål i samspil med politikere, brugere og lokale aktører, siger direktør i Skanderborg Kommune Asbjørn Friis Jensen.

Annonce

Kommunen oplever en markant vækst, og inden for de næste tre år er anlægsbudgettet på 957 mio. kr.

Bygningsingeniør og redaktør

Kirsten Andersen er uddannet bygningsingeniør og har siden suppleret med lederuddannelse og -udvikling i forskellige former. Hun har desuden været redaktør på publikationen ”Håndbog for den kommunale bygherre”.

- De store anlægsopgaver er en spændende udfordring, som jeg ikke kunne sige nej til. Jeg glæder mig til at tage fat på opgaven, og jeg ser frem til samarbejdet med politikere, kontraktholderne og borgere om de eksisterende kommunale ejendomme og om at gennemføre gode byggeprojekter lokalt, som giver værdi til kommunens borgere, siger Kirsten Andersen, der tiltræder stillingen 17. maj.

Hun bor i Viborg med sin mand, og de har to børn, som er flyttet hjemmefra.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

En kviktest og en drink for 149 kroner: Nyt privat testcenter åbnet ved åen i Aarhus

Alarm 112

26-årig idømt fængsel for vidnetrusler: Fandt betjent på Facebook og truede med at slå hans søn ihjel

Aarhus For abonnenter

Knæskallen gik i seks stykker: - Jeg mistede min udødelighed i cykelstyrtet

Alarm 112

Mand i varevogn skaber frygt i Åbyhøj: Ville have drenge til at hoppe ind i bilen og vise vej til Kvickly

Annonce