Annonce
Aarhus

Ny cafe åbner på Trøjborg

<p>Stuen th er stadig under opbygning og håber at være klar til åbning til september. Pressefoto</p>

Stuen th bliver 1970?eragtig indrettet. Der serveres smuk og økologisk mad fra lokale leverandører.

Annonce

Pædagog, sundhedscoach, kogebogsforfatter og madmor Annemette Feldbæk har forladt kødgryderne i daginstitutionerne og hos Risskovskolen Sansestormerne for at åbne sin egen café. Den skal ligge lige ved siden af biografen på Tordenskjoldsgade.

Annemette Feldbæk har lavet masser af mad til børn og arbejdet på Forlæns og Baglæns. Pressefoto

Cafeen bliver indrettet som i 1970'erne. Med ryapuder og retrokeramik. Annemette Feldbæk samler alt, hun kan komme i nærheden af til det - senest fandt hun nogle brødkurve på en tur til Ebeltoft.

Maden bliver dog meget nutidig og lokal, hvilket er utroligt populært for tiden.

»Vi får pølser lavet af Hereford-kvæg, som går og græsser i Galten. Et mikrobryggeri i Risskov leverer øl til os som de første. Og jeg samarbejder med gartneren og slagteren her i gaden,« siger Annemette Feldbæk.

Hun har det seneste år arbejdet på cafeen Forlæns og Baglæns i Jægergårdsgade for at lære at drive en århusiansk café. Nu er hun klar.

»Jeg vil lave smukt og årstidsbestemt mad. Flest danske og mange økologiske råvarer. Der skal være gode oste, pølser, salat og suppe til rimelige priser,« forklarer hun.

Stuen th vil have et begrænset men godt menukort.

»Jeg har lavet research her på Trøjborg og mærker, at folk gerne vil have noget andet end den traditionelle café-mad. Her bor studerende, småbørnsfamilier, forretningsfolk, ældre og livsnydere, og cafeen vil have plads til alle,« uddyber hun, der netop har købt lejlighed på Trøjborg for at være tæt på sit hjertebarn, Stuen th.

Lige nu er cafeen ved at gennemgå en større restaurering og skal åbne 1. september. Annemette Feldbæk håber, hun når det og leder lige nu efter personale.

Stuen th vil holde åbent klokken 10-22 alle dage undtagen søndag og mandag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce