Annonce
Livsstil

Ny café uddeler gratis sandwich

Cille's på Frederiks Allé lukker og genopstår snart som Kaali. Privatfoto

På Frederiks Allé 102 lukker Cille's, og 14. januar slår Kaali dørene op til en ny café med både morgenmad, frokost og aftensmad.

AARHUS: På hjørnet af Frederiks Allé og Ewaldsgade åbner en ny cafe, Kaali, lørdag 14. januar med fokus på nordisk mad. På åbningsdagen fejres starten med en gratis sandwich til de første 100 gæster.

Kaali vil derefter holde åbent mandag til torsdag kl. 11-21 samt fredag, lørdag og søndag kl. 9-21. I slutningen af ugen kan man indtil kl. 11 købe morgenmad, og resten af tiden bydes på frokost og aftensmad i form af sandwich, suppe, tærte, salat eller aftenens ret.

- Vi har fokus på to elementer - bæredygtighed og råvarer i sæson, fortæller bestyrer Karina Kongsted.

- Økologi og bæredygtighed er nøgleord, og det gælder alt lige fra emballage til genanvendelse af for eksempel madrester til biobrændsel. Vi skifter vores menukort hver sæson, når også de aktuelle råvarer skifter. Et eksempel på en vintersandwich, som vi lægger ud med, er en sandwich med torsk, gulerodspuré, løg, grønkål og persillepesto, siger hun.

Kaali, der ejes af Qasem Ziar, har blot 20 siddepladser i det lille lokale og satser derfor i høj grad også på takeaway.

Uddelingen af gratis sandwich starter lørdag 14. januar kl. 11. Læs mere her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Et år med corona: Århusianske personligheder har alle lært vigtigheden af at stå sammen

Navne

Aarhus-forfatter Louis Jensen er død

Annonce