Annonce
Sport

Ny chef for de unge: Trænerrokade i AGF

AGFs U17 hold genvandt lørdag det danske mesterskab i fodbold. Nu forfremmes træneren, Fatah Abdirahman, til U19-holdet. Foto: Flemming Krogh

AGF rekrutterer trænere fra egne rækker til at træne U19- og U17-holdet.

FODBOLD: Fatah Abdirahman der for nylig vandt DM guldet med AGFs U17-hold, kommer til at følge de af spillerne, der efter sommerferien skal spille på U19-holdet. Han er nemlig blevet udnævnt som U19-træner.

- Det er et stort skulderklap, at klubben tror på mig og mener, jeg er den rigtige til at føre U19 videre. Jeg går til opgaven med ydmyghed, men samtidig med en stor tro. Jeg har altid elsket udfordringer og det her er en af de rigtigt store, som jeg ser meget frem til, siger 26-årige Fatah Abdirahman til klubbens hjemmeside.

I 2016 blev Fatah Abdirahman ansat i AGF som træner for klubbens U15-hold, og siden er den unge træner blot steget i graderne.

Med Fatah Abdirahmans forfremmelse skulle der findes en ny træner til U17-holdet. Den post overtager, den nu tidligere assistenttræner for U19-holdet, Dennis Ramonn.

- Det bliver spændende at overtage en årgang, der har haft succes på banen de sidste par år. Jeg er klar på opgaven og ser frem til at få ansvaret for mig eget hold, hvor vores vigtigste opgave bliver at gøre talenterne klar til det næstsidste stykke inden seniorfodbold. Det er ofte det sværeste skridt at tage for et ungt talent, så den overgang skal vi være rigtig gode til. Og så skal vi selvfølgelig fortsætte med at vinde fodboldkampe, da det også er en vigtig del af spillernes uddannelse, siger 34-årige Dennis Ramonn til klubbens hjemmeside.

Allan Frederiksen er en glad og tilfreds talentchef efter rokaden.

- Det er altid tilfredsstillende, når man kan rekruttere dygtige folk internt i klubben. Det viser, at vi har talentfulde og dygtige trænere. Fatah er en ambitiøs træner, der med sit store talent og sin arbejdsomhed og dygtighed vil kunne løfte U19 og ikke mindst de enkelte spillere, som det jo i høj grad handler om på U19-holdet.

- Dennis er en fodboldfaglig dygtig og kyndig træner. Han har evnen til at skabe begejstring omkring sig og få en gruppe af unge mennesker til at føle sig trygge, så de kan levere på et højt niveau, siger talentchefen til klubbens hjemmeside

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce