Annonce
Navne

Ny chef for Sport og Fritid i Aarhus

Heidi Frostholm Holch bliver ny chef for Aarhus Kommunes Sport- og Fritidsforvaltning. Foto: Aarhus Kommune
Annonce

Nyt job: 43-årige Heidi Frostholm Holch skal fra 1. november stå i spidsen for Aarhus Kommunes Sport- og Fritidsforvaltning.

Hun kommer fra en stilling som chef for Aarhus Kommunes Idrætscentre samt projektchef for Sports- og Kulturcampus og afløser Niels Rask, der er gået på pension.

Dermed får de flere end 200 medarbejdere i Aarhus Kommunes Sport- og Fritidsforvaltning ny chef. Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Heidi Frostholm Holch, der blev valgt i et meget stærkt felt på hele 98 ansøgere. 24 kvinder og 74 mænd søgte den attraktive stilling.

- De mange ansøgere vidner om, at Sport og Fritidsområdet er et vigtigt område, der gennem gode faciliteter og stærke foreninger danner ramme om sunde og aktive fællesskaber. Med ansættelsen af Heidi Frostholm Holch får vi en stærk leder, der både kan fastholde en sikker drift og sikre en fortsat udvikling, så vi i fremtiden får endnu flere til at få en aktiv fritid, siger rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad i en pressemeddelelse.

Heidi Frostholm Holch har 15 års erfaring fra forskellige stillinger i Aarhus Kommune, hvor hun blev ansat efter at have afsluttet sin uddannelse fra Statskundskab fra Aarhus Universitet.Hun har efterfølgende taget flere lederkurser, og hun har i flere år været aktiv i kommunens foreningsliv, bl.a. som håndboldtræner.

- Det et kæmpe privilegium og en drømmestilling for mig. Jeg brænder for sport- og fritidsområdet både professionelt og privat og ved derfor, hvor vigtigt området er for vores trivsel, dannelse og sundhed. Jeg glæder mig til at arbejde for at sikre og udvikle gode rammer for alle århusianeres fritid i samarbejde med kommunens foreninger, borgere, nuværende og nye samarbejdspartnere, siger den kommende forvaltningschef for Sport og Fritid, Heidi Frostholm Holch i pressemeddelelsen.

Aarhus Kommunes Sport- og Fritidsforvaltning yder tilskud og stiller faciliteter til rådighed for bl.a. idrætsforeninger, spejderforeninger og oplysningsforbund. Desuden er afdelingen involveret i Aarhus Kommunes talentarbejde.

Forvaltningen driver en række kommunale idrætsanlæg som eksempelvis svømmehaller, idrætshaller, skøjtehallen og den udendørs skøjtebane i Musikhusparken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Annonce