Annonce
Aarhus

Ny chef hos Stibo: Århusiansk milliard-virksomhed skifter i toppen

51-årige Carsten Christensen bliver ny administrerende direktør i Stibo. Den tidligere Hans Damgaard træder et skridt tilbage men fortsætter i bestyrelseslokalet. PR-Foto

Stibo i Højbjerg, der har 224 år på bagen og to milliarder kroner i omsætning, skifter ud i sin topledelse. Efter 14 år i spidsen stopper Hans Damgaard som direktør, og Carsten Christensen tager over.

Den århusianske Stibo koncern med 1.200 medarbejdere skifter ud i topledelsen.

Hans Damgaard, som har været øverste chef for koncernen i 14 år, har besluttet at stoppe som direktør og i stedet koncentrere sig om en bestyrelseskarriere. Han indtræder i Stibos bestyrelse som formand for strategiudvalget, mens hans nærmeste samarbejdspartner og meddirektør gennem mange år, Carsten Christensen, tager over som koncernchef. Det meddeler Stibo, det gamle Aarhuus Stiftsbogtrykkeri med hovedsæde i Holme.

Koncernchef Hans Damgaard har været ansat i Stibo siden 1994 og været øverste chef i 14 år. Han træder nu ind i Stibos bestyrelse. Hans Damgaards afløser bliver koncernens CFO, Carsten Christensen, som har kørt tæt parløb med Hans Damgaard i ni år.

- Vi skylder Hans Damgaard en stor tak for at have stået i spidsen for en øget internationalisering af vores forretning, skabt solide resultater og en transformation hos os selv og ude hos kunderne til en digital dagsorden. Jeg beklager, at Hans Damgaard har ønsket et skifte i sin karriere, men jeg er samtidig glad for, at han har sagt ja til at indtræde i bestyrelsen og have særligt fokus på vores videre strategiske udvikling, siger formanden for Stibo koncernens bestyrelse, Peter L. Ravn.

Stibo blev grundlagt i 1794 som et trykkeri, og er i dag en koncern med virksomheder inden for:Redaktionelle- og annonceløsninger for cross-media - og magasinudbydere (CCI Europe)Master Data Management (MDM) løsninger (Stibo Systems)Design, udvikling, produktion og distribution af fysisk marketingmateriale, (Stibo Complete)Derudover ejer Stibo 40 procent af Inspari og fungerer som sparringspartner i globaliseringen af Business Intelligence virksomheden. Det aktive medejerskab styrker begge virksomheders kompetencer

Stibo har datterselskaber i Europa, Nordamerika, Latinamerika, Australien og Asien og er 100 procent ejet af Stibofonden

Koncernen beskæftiger mere end 1.200 medarbejdere

Kilde: Stibo

Annonce

En 225-årig fødselar

Den nye administrerende direktør, Carsten Christensen, skal nu stå i spidsen for en koncern med cirka to milliarder kroner i omsætning og et stort jubilæum foran sig.

- Stibo fylder 225 år i 2019 og står både økonomisk og forretningsmæssigt stærkere end nogensinde før. Stibos alder er et meget godt bevis på, at koncernen løbende har formået at forny sig med udgangspunkt i at opfylde kundernes forventninger og behov for nye ydelser. Jeg glæder mig rigtig meget til at stå i spidsen for vores stærke ledergruppe, hvor vi sammen kan fortsætte den solide og gode udvikling, siger Carsten Christensen.

Carsten Christensen er 51 år og har en baggrund som cand. merc. og har en HD i regnskabsvæsen. Han har mange års erfaring fra revisionsbranchen, har stor erfaring med opkøb af virksomheder og international forretning. Carsten Christensen er gift med en privatpraktiserende psykolog og har to teenagedøtre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Søndagens coronatal: Stadig lavt smittetryk i Aarhus - men indlæggelserne stiger

Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Sport

Sanel Kapidzic trækker stikket fra den professionelle karriere: Familien, kammeraterne og baglåret har sendt det tidligere AGF-talent til Jyllandsserien

Aarhus

Et år med corona: Personligheder fra kulturlivet gør status på året der gik

AGF For abonnenter

Mens AGF (på ny) leder efter en sportschef: Her er fem akutte opgaver, der skal løses

Annonce