Annonce
AGF

Ny dato: Marstals pokalbrag mod AGF flyttes

Folkene fra Marstal/Rises fodboldhold i Fynsserien må vente en uges tid mere, inden de får besøg af AGF fra Superligaen. Pokalkampen på Ærø spilles formentlig onsdag 11. eller torsdag 12. september. Foto: Peter Leth-Larsen
AGF har fået udtaget flere landsholdsspillere og har derfor ret til at få pokalkampen på Ærø mod Marstal/Rise flyttet til et senere tidspunkt. Derfor spilles kampen formentlig onsdag 11. september eller torsdag 12. september.

Fodbold: AGFs pokalkamp i 2. runde mod bliver flyttet til ugen efter den først fastsatte dato. Tidligere på ugen meldte DBU på hjemmesiden under kampprogrammet for pokalturneringen, at kampen skulle spilles torsdag 5. september kl. 17.15, men den dato bliver ændret til formentlig onsdag 11. september eller torsdag 12. september.

AGF har fået udtaget flere landsholdsspillere til landskampe, der skal afvikles i den uge, hvor pokalkampen stod til at skulle blive spillet, og så har klubben ret til at få flyttet kampen. Den ret har AGF benyttet sig af, så superligaklubben i Aarhus tager bestemt ikke let på opgaven mod Ærøs fynsseriehold.

Over for Sport Fyn bekræfter både AGF og Divisionsforeningen, der står for turneringsadministrationen, at AGF har anmodet om at få flyttet kampen, og det ønske bliver efterkommet, erfarer Sport Fyn.

De forskellige landshold bliver udtaget i disse dage, og AGF har landsholdsspillere i forsvarsspilleren Alex Gersbach og midtbanespilleren Mustafa Amini, begge fra Australien, og angriber Mustapha Bundu fra Sierra Leone. Dertil kommer muligheden for at få spillere udtaget til diverse ungdomslandshold.

- Sidste nyt i forhold til pokalkampen. Det bliver enten onsdag 11. eller torsdag 12. september pga. AGF's landsholdsspillere, skriver Marstal/Rises træner, Per Juel, i et opslag på Facebook-gruppen for Marstal/Rises fodboldhold.

Divisionsforeningen bekræfter, at man er i dialog med de to klubber om at flytte kampen, men den endelige dato kan man først melde ud, når man har fået en endelig tilbagemelding fra de to klubber.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce