Annonce
Kultur

Ny dato: Spot Festival udskydes til efter sommeren

Årets Spot Festival rykkes til efter sommeren, fordi man håber, det giver mulighed for at afholde festival stort set uden corona restriktioner. Foto: Celina Dahl

AARHUS: Spot Festival vil gøre alt, hvad den kan for ikke at skulle aflyse festivalen for andet år i træk. Derfor udskydes festivalen til efter sommeren, hvor der håbes på, det bliver muligt at afholde en festival på trods af coronarestriktioner.

Spot Festival giver unge og nye skud på musik stammen, en mulighed for at spille på en scene foran et større publikum end de fleste af dem er vant til. Hvilket i følge Spot Festival er utroligt vigtigt.

- De nyeste skud på vækstlagenes og talenternes stamme har mistet urimelig megen fremdrift og momentum i synlighed og formidling det seneste år. Tabet af mulighederne for at spille for sit publikum er både demoraliserende og skadeligt for udviklingen af en karriere, skriver Spot Festival i en pressemeddelelse.

Annonce

Nye musikere

Netop for at give fremtidens musikere en platform rykkes festivalen til den 16. og 17. september 2021.

- Vi glæder os alle til at mødes igen og gøre det, Spot handler om - nemlig at se ind i fremtiden for musikken, og gerne med noget mere sikkerhed end vi kan lige nu, siger Mads Dahl, der er bestyrelsesleder i Spot Festival.

Spot Festival er en såkaldt showcase-festival, der har til formål at promovere og vise nye musikere frem for offentligheden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce