Annonce
Navne

Ny direktør for Alm. Brand i Østjylland

Lone Bille Schjødt. Privatfoto

Alm. Brands nye regionsdirektør for Region Jylland Øst hedder fra 1. august Lone Bille Schjødt.

Efter 41 år i Alm. Brand har nuværende regionsdirektør Kaj Jensen valgt at gå på pension, og derfor har Alm. Brand været på udkig efter en kompetent aftager.

Valget er faldet på Lone Bille Schjødt, som kommer med over 30 års erfaring fra den finansielle verden fra blandt andet Bikuben, BG Bank og Danske Bank. Her har hun fungeret som salgschef, filial- og ikke mindst regionsdirektør i mange år. Udover sin store bankerfaring har Lone Bille Schjødt som distributionsansvarlig været ansvarlig for forsikrings- og pensionsaktiviteterne, og ifølge koncerndirektør Rasmus Lynge, er det præcis den professionelle profil, de resultater og den erfaring, der skal til for at matche opgaven perfekt.

Lone Bille Schjødt er gift med Erik, og de har fire voksne børn. De rykker snart teltpælene op fra Nordhavn i København og flytter til Aarhus, hvor hun tidligere har haft sin gang, og hvor hun også har familie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Fiskerihavnen er til liv og fiskeri – ikke langtidsparkering

Det er ikke noget mere trist, end når vi mister nogle af de unikke miljøer, vi har i byen. Kommunen har ændret reglerne for parkering på havnen, så området kan slippe for bilister, der kommer og stiller bilen i otte timer. Og det er en god idé. Fiskerihavnen skal ikke være til opmagasinering af transportmidler, men et sted, hvor der kan skabes liv og drives forretning til glæde for alle århusianere. Men når de to konkurrerende fiskehandlere på Fiskerivej i samme ombæring står sammen og råber op om, at de nye regler er skadelige for deres forretning, blandt andet fordi man samtidigt fjerner flere af pareringpladser på Fiskerivej for at give plads til cyklister, så er det også en vigtig pointe. Hvis der ikke længere kan være havnerelateret virksomhed på havnen, så er iveren efter at vækste og gøre byen til en cykelby kommet for vidt. P. Clausens Fiskehandel og Havnens Fiskehus er institutioner i Aarhus, og man flytter ikke bare virksomheder, der larmer og lugter til et andet sted i byen. De skal ligge på havnen, og derfor er det glædeligt, at blandt andre Venstres Hans Skou er gået ind i sagen for at sikre, at der fortsat kan drives forretning på Fiskerihavnen. Siden er der gået politisk forvirring og en slags mudderkastning i den mellem de to rådmænd, (for Teknik og Miljø, Bünyamin Simsek (V) og for Kultur og Borgerservice, Rabih Azad-Ahmad (R)), som ikke kan blive enige om, hvem der har ansvaret for, at de nye regler i første omgang gik igennem. Det er heller ikke det væsentligste. Det er i stedet, at der bliver lavet en ændring, så man både slipper for pendlerne samtidigt med, at man gør stedet attraktivt for fiskehandlernes kunder, for Havnens Varmestue og for de to restauranter på Fiskerivej. Forleden var det netop Venstres Hans Skou og Bümyamin Simsek, der sikrede, at en populær vinhandler på Kystpromenaden kunne blive, selvom planerne var, at deres bygning skulle rives ned og erstattes af noget nyt. På den måde sikrede de et sted, der giver havnen liv. Lad os håbe, de gør det samme med parkeringsituationen på Fiskerivej.

Aarhus

Gaslugt fra restaurant: Politi og brandvæsen rykket talstærkt ud til Jægergårdsgade

Annonce