Annonce
Navne

Ny direktør for stor århusiansk virksomhed: Sten Dyrmose skal stå i spidsen for Stibo Group

Sten Dyrmose er udnævnt til ny administrerende direktør (CEO) for Stibo Group, Aarhus, og tiltræder stillingen mandag 3. maj. Han har været en del af Stibos bestyrelse siden 2018. PR-foto

NYT JOB: Sten Dyrmose er udnævnt til ny administrerende direktør (CEO) for Stibo Group, Aarhus, og tiltræder stillingen mandag 3. maj. Han har været en del af Stibos bestyrelse siden 2018.

Sten Dyrmose er 53 år og har skabt vækst i flere internationale teknologivirksomheder i Amerika, Europa og Asien. Det meddeler Stibo, som er det gamle Aarhuus Stiftsbogtrykkeri med hovedsæde i Holme. Virksomheden beskæftiger i dag mere end 1500 medarbejdere.

Sten Dyrmoses CV inkluderer otte års ledelse i amerikanske Polycom, CEO for Spectralink, samt CEO for den danske målevirksomhed Flonidan.

Annonce

- Med min baggrund som ingeniør og erfaring med kommercielt lederskab i forskellige globale teknologivirksomheder føler jeg mig parat og privilegeret. Jeg er spændt over muligheden for at hjælpe med at tage Stibo til det næste niveau sammen med de mange talentfulde og dedikerede medarbejdere, fortæller Sten Dyrmose i pressemeddelelsen.

Carsten Knudsen, bestyrelsesformand for Stibo Group, forklarer, at man er ved at udstikke en ny strategi for Stibo-koncernen.

- Jeg er begejstret over, at Sten vil føre gruppen ind i sin næste æra, hvor vi vil levere flere innovative løsninger og være førende i de brancher, vi arbejder inden for, siger han.

Stibo Group

  • Stibo A/S-gruppen er et fondsejet selskab, der blev grundlagt i Aarhus i 1794 som trykkeri.
  • I dag driver selskabet tre uafhængige virksomheder: Stibo Systems (leverer softwareløsninger til master-data-management), Stibo Complete (udvikler fysisk og digitalt marketingmateriale) og Stibo DX (leverer softwareløsninger til medie- og brandudgivere) ejet af Stibo Foundation.
  • Stibo Group beskæftiger mere end 1.500 medarbejdere fordelt på fem kontinenter.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce