Annonce
Sport

Ny energiudladning skal slå Skjern ud af kurs

Peter Lund(th) og Torben Petersen får stoppet en Ribe/Esbjerg spiller i lørdagens udekamp. Foto: John Randeris
Århus Håndbold hentede lørdag sin første sejr i fire kampe. Tirsdag aften står de overfor Skjern Håndbold i Ceres Arena.
Annonce

HÅNDBOLD: Lørdag eftermiddag vandt Århus Håndbold for første gang i fire kampe, da Ribe/Esbjerg blev besejret på udebane. En kærkommen optur for det østjyske ligahold, der kæmper for at holde fast i konkurrenterne til top otte. Tirsdag aften skal århusianerne igen i aktion, når de byder Skjern Håndbold indenfor i Ceres Arena.

Efter en lidt svingende start på sæsonen ligger vestjyderne lunt i tabellen på en femteplads og har vundet fire ud af de seneste seks kampe.

- Vi spillede meget løssluppet i Esbjerg. Vi gav den bare gas fra start til slut og havde så meget energi, der skulle lukkes ud. Der blev ikke tænkt så meget undervejs. Der var kun én vej og sådan var det egentlig i begge ender. Det hele blev drevet af en energi og iver efter at vinde, fortæller Århus Håndbolds anfører Peter Lund.

- Tabellen lyver aldrig. Vi kan godt se, at de andre hold omkring os begynder at rykke og derfor skal vi have point, hvis vi vil være med. Vi har selv sat os i den her situation ved at tabe til Sønderjyske, Fredericia og Mors/Thy. Så det var på tide, at vi kom tilbage på sporet mod Ribe/Esbjerg og det skal vi tage med os til kampen mod Skjern. Sejren over Ribe/Esbjerg har givet noget tro på tingene og ikke mindst et kæmpe selvtillidsboost. Sådanne sejre vil vi gerne have flere af, siger anføreren.

Cheftræner Erik Veje Rasmussen synes fortsat, at der var for mange tekniske fejl i hans holds indsats i Esbjerg. Til gengæld var der et langt bedre flow og mere bredde i holdets spil.

- Det var uhyre vigtigt for os at få en sejr. Hvis vi skal med i kampen om slutspilsbilletterne, så er det nu, at vi skal med. Jeg vil ikke sige, at ligaen er knækket over, men hvis vi holde os inde i spillet om top otte, så skal vi ud og finde to point mere i de kommende kampe mod Skjern og Bjerringbro-Silkeborg, siger træneren.

Tirsdagens kamp spilles klokken 20.00 i Ceres Arena.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Spis ordentligt!

Annonce