Annonce
Kultur

Ny familieforestilling: Filosofisk tal-ballade på Filuren

Forestillingen "Tre står på hovedet" behandler et for Kongehuset velkendt problem, for hvad sker der, når To ikke længere vil komme i anden række? På scenen er Anders Vølpert Momme, Jakob Kirkegaard og Rasmus Skaarup. Premiere på Filuren 6. februar. Foto: Bibi Berge
Publikum kan deltage i aktiviteter før og efter forestillingen, når Filuren viser "Tre står på hovedet" for hele familien.
Annonce

AARHUS: Hvad der sker, når To ikke længere vil komme i anden række? Når Et er træt af altid at være den første, og når Tre pludselig dukker op og spiser den første orm?

Filuren har dansk premiere på forestillingen "Tre står på hovedet", der på originalsproget tysk har vundet flere priser.

Teaterhuset kalder det "en absurd og filosofisk familieforestilling, der vender op og ned på verdens orden, tallenes orden og i det hele taget går der uorden i den naturlige orden".

Annonce

Tekst med rytme i

Line Felding, Isabelle Reynaud og teaterleder Ditte Felding har stået for oversættelse og iscenesættelse, og de har været tro mod den rytme og den komposition, som stykket har på originalsproget.

Og det er der en klar mening med, for forestillingens lyd understøtter det absurde univers, ved at lade hver karakter tale i hver deres rytme og det skaber tilsammen en særlig rytmisk komposition.

Filuren inviterer til aktiviteter både før og efter forestillingen. Publikum kan blandt andet være sammen om at lave tre kæmpestore mosaik-puslespil med knap 4000 terninger lige efter forestillingen.

"Tre står på hovedet" har premiere 6. februar og vises til og med 29. februar. Forestillingen anbefales fra fire år og opefter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Sommerjazzen er i fuld sving

Annonce