Annonce
Aarhus

Ny fastfoodrestaurant støtter Trygfondens Familiehus

Den nye Sunset Boulevard ligger tæt ved motorvejen og rundkørslen ved Ikea. Foto: Flemming Krogh

En ny Sunset Boulevard er åbnet i Skejby. Restaurantens ejer, Brian Houensgaard, har i den forbindelse lavet et samarbejde med Trygfondens Familiehus ved Skejby Sygehus.

Annonce

AARHUS: Den grønne betonbygning falder fint ind i omgivelserne omkring de græsklædte bakker ved Ikea-rundkørslen i det nordlige Aarhus.

Her er en ny fastfoodrestaurant netop åbnet.

Det gav et stort rykind allerede på åbningsdagen, da mange århusianere var lokket hertil med udsigten til at være blandt de første 50 gæster, som ville få et årsforbrug til en bestemt menu.

En af dem der havde ventet en times tid, og som fik et af de 50 numre stukket i hånden uden for bygningen, var Camilla Hangaard fra Risskov.

- Jeg bor tæt på, og da en af mine døtre havde set omtalen, fandt jeg på at tage herned sammen med min nevø. Nu får vi fribilletter til at kunne komme her én gang om ugen i et helt år, sagde Camilla Hangaard, som har hele ni børn og derfor ville skulle lægge et større beløb, hvis hun vælger at spise her i fremtiden.

Det passer hende fint, da ejeren af stedet har valgt, at man i fremtiden vil donere to kroner for hver solgt børnemenu til Trygfondens Familiehus i Skejby.

- En af mine døtre var alvorligt syg for nogle år tilbage. Da vi bor i et lille hus med mange børn, fik vi lov til at bruge familiehuset i Skejby Sygehus, selvom vi bor i nærheden. Det var en god oplevelse, og derfor støtter jeg gerne op om det, siger Camilla Hangaard, inden hun sætter tænderne i sin favoritmenu, en Original, stor menu.

Der var trængsel til åbningen af den nye fastfood restaurant. Foto: Flemming Krogh
Annonce

Erfaringer fra sygehus

Imens Camilla Hangaard og hendes nevø pænt venter i kø ved disken indenfor, suser fastfood-restaurantens ejer, Brian Houensgaard, rundt imellem sine ansatte, der har travlt med at tilberede retterne til de sulte kunder.

I en kort pause når han at forklare, hvorfor han har lavet et samarbejdet med Trygfondens Familiehus.

- Jeg lider selv af en kronisk mavesygdom og var indlagt ad flere gange som ung. Så jeg ved, hvor kedeligt det er at ligge deroppe. Derfor støtter vi op om familiehuset ved at donere penge til dem, siger Brian Houensgaard, der også giver penge til Børn og Unge på Aarhus Universitetshospital.

I forbindelse med åbningen havde Brian Houensgaard også inviteret børn og familier, der i øjeblikket er indlagt på Trygfondens Familiehus, til at være med til åbningen

Camilla Hangaard (i midten) havde sin nevø Simon Lisbjerg (tv) med til åbningen. Foto: Flemming Krogh
Udover den nye fastfoodrestaurant i Skejby giver Sunset Boulevard på Klostertorvet også penge til Trygfondens Familiehus på Aarhus Universitetshospital. Det er Brian Houensgaard der ejer begge steder. Foto: Flemming Krogh
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Aarhus

Dagens coronatal for Aarhus: Fortsat lille stigning i antallet af nysmittede

Annonce