x
Annonce
Aarhus

Ny fitnesskæde rykker ind i Regina-bygningen

I Regina-bygningen er større, renoverede lejligheder, og butikkerne i bunden er også moderniserede. Foto: Michael Svenningsen

Gys og grin på lærredet bliver afløst af muskler og godt åndedræt, når fitnesskæden Repeat rykker ind i Regina-bygningen.

AARHUS: Engang stod skuespilleren Johannes Meyer som ejer af biografen Regina i Aarhus. Men det er for længst ovre, og efter en kraftig fornyelse af bygningen i Hafnia-arkaden rykker en fitnesskæde nu ind i banken Sparnords og biografen Reginas tidligere bygninger.

Dermed er en meget stor del af den gamle bygning udlejet. Senest har Kaufmann Herretøj og Paw Sko fået deres forretninger moderniseret og fornyet. Nu mangler kun endnu en forretning, der får facade ud mod Søndergade og skal ligge mellem Kaufmann og Paw.

- Hvem det bliver er ikke helt på plads, men det bliver afgjort inden næste kvartal er ovre, siger administrerende direktør Jesper Damborg i Capital investment, der står for udlejningen.

- Vi forhandler lige nu med to mulige lejere, tilføjer Jesper Damborg.

Annonce

Regina

Regina-bygningen har i sin 97-årige historie blandt andet rummet biograf med 939 sæder, et hotel, en restaurant samt siden 1984 en arkade.

I 2015 købte Capital Investment bygningen af murermester Hans Lorenzen for 275 millioner kroner. Bygningen er nu indrettet med nye lejligheder, og forretningerne er renoveret.

Paw Sko, Kaufmann og Arkadegartneren er i gang, og snart rykker fitnesskæden Repeat ind. Derefter er der et større lejemål tilbage.

Kaufmann har haft adresse i stueetagen siden opførelsen i 1921.

Repeat rykker ind i Regina-bygningen. Pr-foto
I Regina-bygningen er større, renoverede lejligheder, og butikkerne i bunden er også moderniserede. Foto: Michael Svenningsen
Sådan indretter Repeat lokalerne. Pr-foto

Mere end træning

Repeat har åbnet fitnesscentre i København og Odense og vil nu til Aarhus.

Bag det står iværksætteren Rasmus Ingerslev, som før har bragt både fitness.dk og Fresh Fitness til Aarhus. Han starter også her med en meget lav pris og har tidligere solgt kæden videre, når den er godt i gang.

- Normalprisen for et medlemskab er 59 kroner per uge for ubegrænset træning, men for de første 500 medlemmer i Aarhus er prisen 39 kroner per uge, og den pris kan de beholde så længe, de er medlem. Vi mener selv, vi leverer et godt produkt til en god pris, siger Rasmus Ingerslev.

Han har 20 års erfaring fra branchen og har selv trænet i 30 år.

- Jeg har hentet inspiration i både ind- og udland de sidste mange år, og derfor har vi tænkt over alle detaljer, siger Ingerslev.

Et af initiativerne er events, hvor der for eksempel serveres champagne samt "Cocktail og kettlebells" med cocktails til musik fra en Dj.

- Fitness er mere end træning. Det er en livsstil, og det understreger vi med arrangementerne, siger Rasmus Ingerslev.

Rasmus Ingerslev er iværksætter og har allerede startet to fitnesskæder. Pr-foto
Sådan indretter Repeat lokalerne. Pr-foto

Døgnåbent

Centret bliver på 1500 kvadratmeter og ligger på adressen Sønder Allé 11. Åbningen sker lørdag 15. september, men allerede nu bliver der arbejdet på at gøre det hele klar.

Der bliver døgnåbent med personale i dag- og aftentimer, og der er et bredt udbud af konditionstræning og styrketræning med frie vægte og i maskiner.

Der er også områder til funktionel træning samt områder til blandt andet virtuelt baseret body/mind træning, boksetræning og et "booty areal".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Lars fra Åbyhøj lod sig ikke begrænse af omgivelsernes forventninger

Kultur

Så bliver det ikke billigere: Værtshus lokker med tre liter øl for en tyver

CORONAVIRUS

Liveblog: Kirkeminister dropper at arbejde for åbne kirker i påsken

Aarhus

Golfspillere svinger igen køllen trods coronakrisen: Masser af spillere mødes på greenen

Annonce