Annonce
Navne

Ny forlagschef på Aarhus Universitetsforlag

Ulrik Hvilshøj, tidl. direktør på Gads Forlag og formand for Danske Forlag, tiltræder 1. juni som ny forlagschef på Aarhus Universitetsforlag. Pressefoto

Nyt job: Ulrik Hvilshøj, tidl. direktør på Gads Forlag og formand for Danske Forlag, tiltræder 1. juni som ny forlagschef på Aarhus Universitetsforlag efter at have været tilknyttet forlaget på konsulentbasis i mere end et år.

- Det er en stor kapacitet, vi nu trækker ind på forlaget. Og med den udvikling, virksomheden er inde i, er der brug for nye kompetencer på flere pladser, udtaler adm. dir. Carsten Fenger-Grøndahl i en pressemeddelelse.

Inden længe bliver der også sat navn på chefredaktøren for forlagets kommende nyhedsmedie Vid&Sans. Forlaget er desuden medejer af radioproduktionsselskabet Videnslyd, der bl.a. står bag et dagligt vidensmagasin til Radio4.

Annonce

- Vi er på to år gået fra at være et bogforlag til at være et mediehus – med en særlig profil inden for vidensformidling, siger Carsten Fenger-Grøndahl.

De mange publiceringskanaler spiller også ind, når der skal rekrutteres en ny marketingchef, efter at Marianne Lenler skifter til Gutkind 1. juni.

Det bliver en central opgave for den nye forlagschef at opbygge flere internationale bogserier i samarbejde med redaktørerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Bagud med 18 point fem minutter før tid: Utroligt comeback giver Bakken Bears matchbold

Aarhus

Nyt testcenter åbner i midtbyen

Aarhus For abonnenter

Børnetøj på 63 reoler: Lille Nor bugner af genbrugsguld

Annonce