Annonce
Østjylland

Ny formand for friskole

Trine-Lise Langeland Tvedebrink er ny formand for Odder lille Friskole. Pressebillede

ODDER: Efter 22 år som friskole har Odder lille Friskole fået sin første kvindelige formand i 43-årige Trine-Lise Langeland Tvedebrink. Hun afløser Anders Laursen.

Trine-Lise Langeland Tvedebrink har et stort kendskab til skoleverdenen i kraft af hendes arbejde som lærer, hvor hun både har arbejdet i folkeskolen og de seneste 11 år på Hou Maritime Idrætsefterskole.

- Odder lille Friskole (OLF) har en vigtig og unik mulighed for at være et alternativ til folkeskolen, hvor politikere konstant beskærer og ændrer på strukturen. Jeg vil gerne arbejde for at fastholde de gode værdier, OLF bygger på. Nemlig at eleverne udvikler sig som hele mennesker, og at faglighed kommer, når børn er glade for at gå i skole, siger Trine-Lise Langeland Tvedebrink.

I det kommende skoleår håber Trine-Lise Langeland Tvedebrink, at bestyrelsen desuden kommer til at arbejde med både skolens fysiske rammer, mulighederne for at få endnu mere musik ind i skolens hverdag til gavn for alle børn samt en proces omkring værdierne.

/EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland For abonnenter

Bilisterne kæmper om udendørs parkeringspladser: Samtidig står supersygehusets p-hus halvtomt

Aarhus

Nyt miljøvenligt våben mod glatte fortove: Vulkansk aske erstatter salt og sand

112

Skulle tisse men fik ølkrus i hovedet: Tumult i nattelivet endte med kvælertag

Annonce