Annonce
Navne

Ny formand for Lægeforeningen i Region Midtjylland

Gitte Anna Madsen er ny formand for Lægeforeningen i Region Midtjylland. Pressefoto
Annonce

Gitte Anna Madsen er valgt som ny formand for Lægeforeningen i Region Midtjylland.

Gitte Anna Madsen er meget aktiv på det politiske område og har haft mange tillidshverv - blandt andet som tillidsrepræsentant på Regionshospitalet i Horsens og som centertillidsrepræsentant på Aarhus Universitetshospital. Nu er hun fællestillidsrepræsentant på Aarhus Universitetshospital, hvor hun har gjort et stort arbejde og optrådt i medierne i forbindelse med både udflytningen fra flere matrikler og de enorme sparerunder, som hospitalet har været udsat for i de senere år.

- Som tillidsrepræsentant for Yngre læger på Aarhus Universitetshospital har jeg haft udflytning og sparerunder tæt inde på livet. Jeg vil arbejde for, at parterne i højere grad finder fælles fodslag om, hvordan vi kommer videre herfra, siger Gitte Anna Madsen.

Gitte Anna Madsen dimitterede i 2009 og ville egentlig have været psykiater, men hun faldt for det medicinske område. Og hun vil i sit fremtidige virke som bestyrelsesformand for Lægeforeningen i Region Midtjylland og som læge på Lungemedicinsk afdeling være optaget af tobakkens skadevirkninger.

- Jeg ser meget gerne, at tobakspriserne kommer langt højere op, end de er nu, så færre starter med at ryge. Samtidig skal der forebygges langt mere, siger Gitte Anna Madsen.

Gitte Anna Madsen er 42 år, bor i Aarhus og har tre børn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Endnu en skoleelev er smittet med corona: 32 børn og seks medarbejdere sendt hjem

Aarhus For abonnenter

Borgerlige partier sikrer festugen: Lad os ikke styre af frygt

Aarhus

30-årig dømt for at sætte ild til overbos lejlighed: - Et rent held at ingen kom til skade

Annonce