Annonce
Navne

Ny formand for NRGi-udvalg

Steffen Damborg er blevet valgt til NRGi's bestyrelse for perioden 2021/2022 og er efterfølgende blevet udnævnt til formand for NRGi's revisionsudvalg (Audit Committee). Foto: Phil Dera
Annonce

NAVNE: Steffen Damborg, Aarhus N, er blevet valgt til NRGi's bestyrelse for perioden 2021/2022 og er efterfølgende blevet udnævnt til formand for NRGi's revisionsudvalg (Audit Committee).

Steffen Damborg betegnes som en af de stærkeste kapaciteter i Danmark, når det kommer til digitalisering, strategi og ledelse og rådgiver en række globale virksomheder om digital transformation.

Han bor på Christiansbjerg, Aarhus, og sidder i en række bestyrelser herunder NRGi, Miljørent, Aunsbjerg og Økonomisk Ugebrev. Ligeledes har han en række tillidspost som formand for bankrådet i Handelsbanken Aarhus Syd og Aarhus Universitets advisoryboard for uddannelsen i digital innovation.

Steffen Damborg har 20 års erfaring som direktør i medie- og underholdningsbranchen og har blandt andet virksomheder som JP/Politikens Hus, Handelsbanken, NRGi, TV 2, CBS, World Ass. of Newspapers på CV’et. Han er uddannet MBA og cand.scient.pol. fra universiteterne i Aarhus og Heidelberg (Tyskland) og har en lederuddannelse fra Harvard University (USA).

NRGi blev stiftet i 1915 og er et andelsselskab med 220.000 andelshavere og er i dag en af Danmarks største energikoncerner. NRGi beskæftiger cirka 1.400 medarbejdere og omsatte i 2020 for cirka to mia. kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

AGF til Parken med mulig debutant i truppen

AGF For abonnenter

Kommentar: Sagen om Peter Christiansen handler ikke om penge, men om selvforståelse - og AGF har fået sendt et signal til FCK

Navne

Jubilæum: 25 år med Tanzania i blodet

Annonce