Annonce
Navne

Ny forstander på Testrup Højskole

Simon Axø bliver ny forstander på Testrup Højskole fra 1. august. Foto: Lars Koue Mogensen

Bestyrelsen for Testrup Højskole har besluttet at ansætte Simon Axø, der er viceforstander på Testrup Højskole, som ny forstander på højskolen.

Ansættelsen træder i kraft 1. august, hvor skolens kendte forstander Jørgen Carlsen træder tilbage efter mere end 30 år på posten.

Simon Axø er 36 år og cand.mag. i idéhistorie og samfundsfag fra Aarhus og Københavns Universiteter. Han har været lærer på Testrup Højskole siden 2007 og har tidligere undervist i politisk teori og idéhistorie på Statskundskab på Københavns Universitet.

Simon Axø har i flere år gjort sig gældende i kultur- og samfundsdebatten - både i tale og skrift og i diverse radio- og tv-programmer. Han bor allerede på Testrup Højskole sammen med sin kæreste, Helle Sikjær, og deres spædbarn Lui, men indtager senere på året forstanderboligen efter Anne Margrethe og Jørgen Carlsen.

- Det er helt i Testrup Højskoles ånd at ansætte Simon Axø. Testrup Højskole er en ganske speciel blanding af den gode klassiske højskole og en levende samtidsbevidsthed. Klassisk og moderne på samme tid. Det vil den fortsat være med Simon Axø ved roret. Nu på vej mod nye tider, siger formanden for højskolens bestyrels,e Nanna Rørdam Knudsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce