Annonce
Navne

Ny forvaltningschef for plejehjemmene i Aarhus Kommune

Annette Secher er ny forvaltningschef for plejehjemmene i Aarhus Kommune. Pressefoto

Nyt job: Annette Secher er tiltrådt stillingen som ny forvaltningschef for plejehjem i Aarhus Kommune.

Hun er uddannet sygeplejerske og kommer tilbage til Sundhed og Omsorgs-magistraten med cheferfaring fra lignende stillinger i blandt andet Syddjurs Kommune, Aalborg Kommune og senest Silkeborg Kommune.


Annonce

Vi skal samskabe med fokus på gode fællesskaber og medborgerskab, så det er trygt at være beboer på vores plejehjem og dejligt at være medarbejder.

Annette Secher


- Jeg kender Sundhed og Omsorg som en arbejdsplads med dygtige ledere og medarbejdere, og jeg glæder mig til atter at være med ombord. Jeg ser frem til, at vi sammen skal videreudvikle arbejdet med en styrket tillids- og kvalitetsdagsorden, hvor vi er nysgerrige på, hvilken hverdag beboerne drømmer om, og hvordan vi også kan inddrage de mange gode input fra pårørende, siger Annette Secher i en pressemeddelse fra Aarhus Kommune.

- Vi skal samskabe med fokus på gode fællesskaber og medborgerskab, så det er trygt at være beboer på vores plejehjem og dejligt at være medarbejder, fortsætter hun.

Annette Secher kommer fra en stilling som sundhed- og omsorgschef i Silkeborg Kommune, og tidligere har hun været ældre- og sundhedschef i Aalborg Kommune. Hun har desuden erfaring som assisterende områdechef fra Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune.

Den 53-årige forvaltningschef har desuden en master of public governance fra Aalborg Universitet. Hun bor i Risskov med sin mand, Kenneth, der er leder af dagtilbud i Syddjurs Kommune. Tilsammen har de fem voksne børn i alderen 25–30 år og et barnebarn. Fritiden bruger hun på en løbe- eller gåtur langs vandet, sit strikketøj - men allermest er hun mormor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Ny direktør for Kattegatcentret

Annonce