Annoncørbetalt indhold

Ny hjemmeside: fordele ved at vælge open source CMS

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når du skal bruge en ny hjemmeside, skal du vælge et content management system. Et CMS er en softwareplatform, som gør det nemt for dig at administrere og drive din hjemmeside. Du kan vælge mellem et closed source eller open source CMS, som er henholdsvis betalt og gratis.

Det gratis open source CMS bliver mere og mere populært i dag. Det er en platform, som er bygget med en kildekode, der er tilgængelig gratis for alle. Det vil sige, at alle kan downloade, bruge og ændre kildekoden for at skabe lige præcis den funktion, de har brug for.

Annonce


Det danske system, Umbraco, er et open source CMS, som i dag har mere end 400.000 aktive hjemmesider over hele verden. Med Umbraco CMS får du alle de gode fordele ved et open source CMS samt muligheden for at opgradere til betalte versioner, hvor du, alt efter hvilken pakke du vælger, blandt andet får Umbraco-support, kodereview og garanti på bug fixes.


Er du ikke helt sikker på, om du skal vælge et open source CMS, kan du nedenunder læse om nogle af fordelene og på den måde finde ud af, om det er en god løsning til din hjemmeside.


Omkostningseffektivt 

Først og fremmest er et open source CMS omkostningseffektivt, da det som udgangspunkt er gratis. Du får basale funktioner og mulighed for at bruge koden, som den er, hvis du bare skal have en helt enkel hjemmeside. Har du evnerne til det, kan du også sagtens tilpasse hjemmesiden med de gratis versioner – og har du brug for support, skræddersyede design eller lignende, kan du opgradere til betalte pakker af dit open source CMS, så du får lige den hjemmeside, der passer til din virksomhed.


Jævnlige opdateringer 

Open source CMS understøttes af et stort fællesskab, som altid arbejder på at forbedre koden. Bugs, sikkerhedssårbarheder og lignende bliver hurtigt fikset, og der kommer konstant nye funktioner og bedre funktionalitet. Det betyder, at der jævnligt er nye opdateringer, som du kan installere for at få det bedste ud af platformen, og samtidig sikrer det, at du altid får de nyeste teknologier, så du har endnu flere muligheder, når du skal bygge din hjemmeside.


Stort udviklingscommunity 

Som vi har nævnt ovenover, er det det store fællesskab inden for open source CMS, der sørger for at komme med opdateringer og løse eventuelle problemer. Men det er ikke den eneste fordel ved open source-fællesskaberne. Det er også her, du kan få hjælp, hvis du har tvivlsspørgsmål eller problemer med din hjemmeside – hvilket især er en fordel, hvis du ikke har en betalt udgave med inkluderet support, så du selv står med alt ansvaret. Der er millioner af udviklere over hele verden med eksperterfaring, der står klar til hjælpe. Ellers har de fleste open source CMS-fællesskaber også gratis online vejledninger og videoer, der kan hjælpe dig godt på vej med din hjemmeside i dit valgte CMS.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.