Annoncørbetalt indhold

Ny i byen – det kan du lave

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi kommer ikke uden om at Aarhus er en fantastisk by, og mange mennesker ønsker at bosætte sig her. Især er der stor søgning blandt de unge, til dels på grund af universitetet og de mange andre uddannelsesinstitutioner, men også på grund af byens gode musikliv og i det hele taget underholdning. Når man er ny i byen skal man lige i gang, og det er der flere måder, man kan komme på. Læs med her og få gode råd til, hvordan du kommer godt i gang med Aarbus.


Annonce

Som studerende er der mange tilbud, når man starter på studiet, og mange får hurtigt venner. Er man ikke tilknyttet et studie, kan det være lidt sværere at få en tilknytning til en ny by, men der er altså flere ting, man selv kan gøre.


Meld dig til en sport 

En god måde at lære nogle mennesker at kende, når man flytter til en ny by, er at begynde at gå til noget sport, for eksempel fodbold. Her møder man andre lokale og kan begynde at opbygge et netværk. Hvis man bliver bidt af fodbolden eller den sport, man nu har valgt, kan man også vælge at bette på kampe, og da kan man være heldig at finde sport koder rundt omkring på nettet.


Gå på opdagelse i byen 

Hvis du gerne vil lære Aarhus at kende, kan du vælge at hoppe i vandrestøvlerne og gå ture rundt i byen, hvor du går på opdagelse i de forskellige kvarterer og bydele. På den måde kan du få en fornemmelse af byens størrelse, hvor de store trafikknudepunkter er, og ikke mindst hvor du kan købe ind og gå i biografen.


Deltag i frivilligt arbejde 

Hvis du gerne vil engagere dig i lokalsamfundet og lære nogen at kende, der hvor du bor, kan det være en mulighed at opsøge noget frivilligt arbejde. Måske er der en genbrugsbutik, der drives af frivillige, eller måske findes der en organisation der uddeler overskudsmad fra supermarkederne. Mange steder arrangeres der tøjbyttemarkeder og fællesspisning, så det kan altså også være værd at overveje, hvis du gerne vil skabe en tilknytning til byen og være en del af den.

Hvis du slet ikke kender nogen i byen, er der måske mulighed for at ses med nogle af dine kolleger i fritiden indtil du får opbygget lidt mere netværk. Her i Aarhus er borgerne generelt gode til at tage i mod folk og hjælpe dem i gang.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.