Annonce
Navne

Ny i Kongelundens sekretariat

Line Willacy, arkitekt, ansat august 2020 i Kongelundens sekretariat som chefkonsulent. Pressefoto
Annonce

NYT JOB: Line Willacy er startet i Kongelundens sekretariat, hvor hun med titel af chefkonsulent får ansvar for en række opgaver vedrørende visionskonkurrence for byudviklingsprojektet Kongelunden i Aarhus, udviklingsplan for idrætsfaciliteter og den fysiske og arkitektoniske udvikling af Aarhus stadion og de øvrige idrætsfaciliteter.

Line Willacy kommer fra en stilling som ansvarlig for byplanlægning hos AART Arkitekter og har tidligere været projektleder hos Freja Ejendomme. Her har hun bl.a. været involveret i udviklingen af Flyvestation Værløse til kulturelle og private formål, Haderslev sygehus samt Sohngårdsholmsparken i Aalborg. Hun har desuden været sagsarkitekt hos CUBO Arkitekter, hvor hun var koordinerende kraft i udvikling af Nordkraft, også i Aalborg.

Line Willacy er uddannet arkitekt fra Arkitektskolen i Aarhus. Hun er desuden medlem af repræsentantskaberne i Akademisk Arkitektforening og Realdania.

I forbindelse med Vision Kongelunden skal der udvikles en samlet omdannelsesplan for et 200 hektar stort areal midt mellem Aarhus centrum og Marselisborgskovene. Der er udskrevet en visionskonkurrence for Kongelunden henvendt til arkitekter, landskabsarkitekter, by- og projektudviklere og andre, der beskæftiger sig professionelt med udvikling. Afleveringsfrist er 30. oktober.

Alle andre, der ønsker at få indflydelse på udviklingen af området, kan også gøre deres indflydelse gældende i den kommende tid. Frem mod november 2020 arrangeres borgermøder, udviklingsmøder, kongelundsvandringer og events i Kongelundens rum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nye tal: Fortsat højt smittetryk i Aarhus

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce