Annonce
Kultur

Ny international hæder til Aarhus: Verdens mest cool nabolag

Aros er et af de steder, som Travel Lemming fremhæver - og det ser da også helt pænt ud. Foto: Axel Schütt
Rejsebloggen Travel Lemming har kastet sin kærlighed på Aarhus.

AARHUS: New York Times ved det. Det samme gør Vogue og CNN. Og nu kommer der så endnu et udenlandsk medie med en anbefaling af Aarhus. Det er bloggen Travel Lemming, der kårer "30 Emerging Destination", altså rejsedestinationer, der måske ikke er så kendte endnu, men som er på vej opad - og nummer 14 på den liste hedder Aarhus, Denmark.

- For at være helt ærlig, så er Aarhus ikke så meget en by som det er verdens mest cool nabolag, skriver Travel Lemming, som amerikaneren Nathan Hake står bag.

Her bliver steder som Aros, Marselisborg Slot, Den Gamle By og Tivoli Friheden fremhævet, og så er skribenterne store fans af de mange cykler, som drøner rundt i Aarhus.

- Cykling er vævet ind i Aarhus - så meget, så byen tilbyder besøgende at låne en gratis. Snup en og cykl ned gennem den charmerende Møllestien eller rundt blandt den moderne arkitektur på havnen, foreslår Travel Lemming.

Annonce

- Du får nok aldrig lyst til at tage hjem

Hos VisitAarhus, er man også glade for at byen er kommet med.

- Det er en stor ære at blive valgt af nogle af verdens førende rejseinfluencers, og det er en er stærk anerkendelse af vores arbejde for at markere Aarhus som en destination, der er en blanding af ungdommelig energi, en livlig historie og attraktioner i verdensklasse, siger Pia Lange Christensen, der er direktør hos VisitAarhus.

Og Nathan Hake kan da heller ikke få nok af Smilets By.

- Uanset, hvad du tager dig til i Aarhus, så får du nok aldrig lyst til at tage derfra igen - for Aarhus er uden tvivl en af de byer i verden, man har mest lyst til at bo i.

Travel Lemming er en rejseblog, der blev startet af amerikaneren Nathan Hake i 2016. Han har rejst verden rundt på fuld tid siden, og forsøger at hjælpe sidens besøgende til at finde nye og mindre kendte turistdestinationer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Lup på køkken, jordvarme og ridebane: Dan Jord involveret i stor svindelsag i boligforening

Annonce