Annonce
Navne

Ny klimamedarbejder i Skanderborg Kommune

Maria Molde er ny frontmedarbejder i Skanderborg Kommunes team for klima og grøn omstilling. Pressefoto Skanderborg Kommune

Nyt job: Maria Molde, 46, er ny frontmedarbejder i Skanderborg Kommunes team for klima og grøn omstilling.

Dermed er kommunens klimateam på under to år vokset fra én til tre medarbejdere.

Maria Molde er uddannet antropolog og har arbejdet med international udvikling i 16 år, senest som rådgiver hos CISU i Aarhus.


25 procent af hver danskers CO2-udslip kommer fra kosten. Det er mere end vores forbrug af varme, strøm, benzin og diesel tilsammen. Derfor giver det virkelig god mening, at det er et af de områder, Skanderborg Kommune har valgt at fokusere på i sin klimaindsats.

Maria Molde


I Skanderborg Kommune kommer hun til at arbejde tæt sammen med borgere og institutioner om klimaindsatser, som for eksempel klimahaver, klimaskole og uddelingen af en nyoprettet klimapris i kommunen. I 2021 vil hun desuden have ekstra fokus på klimavenlig kost og mindre madspild.

- 25 procent af hver danskers CO2-udslip kommer fra kosten. Det er mere end vores forbrug af varme, strøm, benzin og diesel tilsammen. Derfor giver det virkelig god mening, at det er et af de områder, Skanderborg Kommune har valgt at fokusere på i sin klimaindsats, og jeg glæder mig til at være en del af arbejdet, siger Maria Molde i en pressemeddelelse fra Skanderborg Kommune.

Den nye klimamedarbejder bor i Brabrand med sin mand og deres to drenge. I fritiden nyder hun sin have og at spille musik sammen med resten af familien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Midtbyskole tvunget til at spærre af for gæster med øl og smøger i skoletiden

Annonce