Annonce
forside

Ny klinik gør kunderne kønnere

Rutinerede Rikke Thorsen har åbnet sin egen klinik, Your Age, hvor hun blandt andet arbejder med Restylane, Botox og ultralydsbehandlinger. Hun er sygeplejerske og har mange års efaring i branchen. Foto: Kim Haugaard

Rikke Thorsen har mange års erfaring indenfor kosmetiske behandlinger og har nu åbnet sin egen klinik, Your Age.

Annonce

Skønhed: Sygeplejerske Rikke Thorsen har arbejdet syv år med kosmetiske behandlinger og har udført tusindvis af dem.

Efter en årrække som leder på en anden klinik i Aarhus, har hun valgt at åbne sin egen, der hedder Your Age. Den ligger i et hyggeligt bindingsværkshus på første sal i Vestergade, hvor hun slog dørene op 1. december.

- Jeg vil gerne skabe naturlige og æstetiske resultater. Det sker ud fra den nyeste viden og mine mange års erfaring, siger Rikke Thorsen.

- I dag er der heldigvis lige så meget fokus på at forebygge som at reparere på huden. Vi styrker huden, mens den stadig er stærk. Hvis man går tidligt i gang med at pleje den, når man langt og får ikke brug for større indgreb senere, fortsætter Rikke Thorsen, der har fokus på høj standard, kvalitet og sikkerhed.

- Fillers kan andet end at forme fine læber. Det kan for eksempel gøre en skæv næseryg lige og give form til at ansigt med løs hud efter et vægttab, forklarer hun.

Sygeplejersken tilbyder for eksempel behandlinger med Restylane, der fylder og glatter huden, og Botox, der får musklerne til at slappe af. Hun laver også ultralydsbehandlinger, der sætter gang i collagenproduktionen, og frugtsyrebehandlinger, der fjerner dødehudlag og forbedre hudens struktur.

Rikke Thorsen har gennem årene oplevet en stigende efterspørgsel på kosmetiske behandlinger, og sætter en ære i at give kunderne en god rådgivning om, hvad de kan gøre for at opnå de bedste og realistiske resultater.

Udover at behandle kunderne oplærer Rikke Thorsen andre i sin branche. I firmaet R Thorsen Consulting uddanner hun læger og sygeplejersker indenfor behandlinger med Restylane og Botox og i den anatomi, som er vigtig for at man kan udføre de kosmetiske behandlinger.

Klinikken og Rikke Thorsens behandlinger er underlagt løbende kontrol af styrelsen for patientsikkerhed.

www.yourage.dk

Rikke Thorsen driver Your Age i et smukt, gammel bindingsværkshus i Vestergade på første sal. Foto: Kim Haugaard
Kemetisk sygeplejerske Rikke Thorsen har åbnet sin egen klinik, Your Age. Foto: Kim Haugaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Smittetallet skal bankes ned i Aarhus: Kommunens våben er masser af detaljerede data

Sport

Diego Maradona er død af hjertestop

Aarhus

Stabilt men alt for højt: Corona-smitten har stadig godt fat i Aarhus

Annonce