Annonce
Navne

Ny klinisk lærestolsprofessor i spidsen for lungemedicinsk forskning

Overlæge Elisabeth Bendstrup er ny klinisk lærestolsprofessor på Aarhus Universitet indenfor det lungemedicinske område. Privatfoto
Annonce

Nyt job: Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital kan se frem til en styrkelse af både forskning og behandling inden for det lungemedicinske område med ansættelsen af overlæge Elisabeth Bendstrup som ny klinisk lærestolsprofessor.

Det er især de sjældne lungesygdomme, Elisabeth Bendstrup har forsket i, og hendes forskningsresultater har været med til skabe opmærksomhed om de mindre lungesygdomme. Bl.a. har Elisabeth Bendstrups forskning i IPF og den nye undersøgelsesmetode ’frysebiopsi’ skabt bedre muligheder for udredningen af de sjældne patienter, hvilket har ført til tidligere diagnose og behandling, oplyses det i en pressemeddelelse fra Institut for Klinisk Medicin og Aarhus Universitetshospital, Afdeling for Lungesygdomme.

Som klinisk lærestolsprofessor står Elisabeth Bendstrup i spidsen for den lungemedicinske forskning i Aarhus. Det nye professorat øger fokus på lungesygdomme og styrker forskningsaktiviteterne i Danmark og internationalt, ligesom det gavner patienterne i form af forbedrede undersøgelsesmetoder og behandlingstilbud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

AGF til Parken med mulig debutant i truppen

AGF For abonnenter

Kommentar: Sagen om Peter Christiansen handler ikke om penge, men om selvforståelse - og AGF har fået sendt et signal til FCK

Navne

Jubilæum: 25 år med Tanzania i blodet

Annonce