Annonce
Østjylland

Pizza, panini og pastaretter: Ny madbod på vej ved Saxild Strand

Det nye ishus/madhus ved Trekanten bliver betydeligt større end sin forgænger, der lå på samme matrikel. Tegning: Spot Architecture
Ismanden Henrik Mensch har jævnet det gamle ishus med jorden og er nu ved at bygge stort madsted.
Annonce

Saxild Strand: Om alt går efter planen, vil strandgæsterne allerede til pinse i starten af juni kunne bestille en isvaffel eller en pizza i det nye store madsted, som Henrik Mensch er ved at få opført på den grund, som i årtier har rummet det gamle ishus ved Trekanten.

Selv samme Henrik Mensch har stået som forpagter af det gamle ishus siden 2011, men i efteråret 2018 købte han matriklen af Saniye Can.

Det betød, at han kunne begynde at lægge planer for stedet, som er hans hjertebarn - både fordi han nu ejer det, og fordi han bor med sin familie i Østerlunden i Saxild.

Erfaring fra drift af ishuse har han dog masser af, idet han via sin virksomhed ”Beachfood & Coffe ApS" er forpagter af andre 14 ishuse og madsteder i Aarhus.

Selv om madboden ved Trekanten bliver stor, og vi vil tilbyde bl.a. pizza, vil vi med sikkerhed også markedføre os på lækre isvafler.

Henrik Mensch, ejer af en ny madbod ved Trekanten i Saxild samt forpagter af 14 ishuse/madboder i Aarhusområdet

Annonce

Stor terrasse

Den nye madbod ved Trekanten bliver ifølge Henrik Mensch på cirka 100 kvadratmeter og kommer til at rumme et stort køkken med mulighed for at tilberede og sælge økologisk is fra Hansens Flødeis samt pizza bagt i stenovn.

Derudover planlægger ejeren at tilbyde andre italienske specialiteter som panini og pastaretter. "Tapas i det fri-aftener” og grill på terassen er også på programmet, ligesom Henrik Mensch i højsæsonen vil sørge for kager og tærter serveret med diverse kaffespecialiteter.

Ud over selve bygningen med flere udleveringsvinduer, bliver der etableret en træterrasse på andre 120 kvadratmeter. Den skal i sommerperioden rumme havemøbler, så gæsterne kan sidde ved madstedet og spise. Når mørket falder på, kan havemøblerne sættes ind under den overdækkede del bygningen, som om natten kan lukkes til med skydedøre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce