x
Annonce
Navne

Ny mand i nationalparken

Thomas Stampe Petersen, Odder, er ansat som naturmedarbejder i Nationalpark Mols Bjerge. Privatfoto

Thomas Stampe Petersen, Odder, er ansat som naturmedarbejder i Nationalpark Mols Bjerge. Han kommer fra en stilling som projektleder i Orbicon A/S og har i sit hidtidige arbejdsliv beskæftiget sig med alt fra kystsikring og regnvandsbassiner over faunapassage og skovrejsning til vådområde og rekreative anlæg i byer.

Han er uddannet cand. scient. i landbrugsforvaltning fra Københavns Universitet. Før sin uddannelse var han på et nimåneders højskoleophold med friluftsliv i Finnmark i Nordnorge og arbejdede et års tid som skovarbejder ved Fussingø Statsskovdistrikt. Han skrev bachelorprojekt under et studieophold på Svalbard. Siden blev han ansat som fagkonsulent hos Hededanmark A/S og som projektleder hos rådgivningsfirmaet Sweco.

Thomas Stampe Petersen er 40 år, kommer oprindeligt fra Bjerringbro, men bor nu i Odder med sin hustru Signe og parrets to børn, Nanna på 13 år og Bjarke på 10 år. Sammen med sin familie har han vandret og overnattet i shelters i Nationalpark Mols Bjerge, ligesom han de seneste fem-seks år har haft et mindre jagtkonsortium i Feldballe Plantage. I sin fritid sejler han havkajak, cykler på mountainbikes i sommerhalvåret og spiller volleyball i Aarhus om vinteren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Hellere vrøvl end ingen medier

Sammen med resten af samfundet står danske medier i en dyb krise. Virksomhederne tjener færre penge, og derfor sparer de naturligt nok, hvor de kan. Annoncer, som man betaler for at få i medierne, er blandt de ting, som mange virksomheder skærer fra i corona-krisen, og det efterlader desværre medierne uden en meget vigtig indtægtskilde. Derfor glæder jeg mig over, at vi i Folketinget onsdag aften i sidste uge vedtog en hjælpepakke på 180 millioner kroner til netop medierne - store som små. Vi har fra konservativ side længe presset på for sådan en målrettet hjælpepakke, så det er rigtig godt, at den endelig er kommet i hus. Nu kan medierne se frem til at få dækket en betragtelig del af tabet fra manglende annoncering. Det er vigtigt, for medierne og den frie presse er en af grundstenene i vores demokrati. I tider, hvor falske nyheder spredes på sociale medier, og hastelovgivning gennemføres og griber ind i vores allesammens hverdag, er der virkelig behov for troværdig information og dybdeborende journalistik. Det leverer mange af vores medier, og det værdsætter jeg rigtig meget – selv når jeg synes, de skriver noget vrøvl. Jeg er vokset op med lokale aviser, og tanken om, at vi en dag kunne risikere ikke at have lokale holdepunkter her i det jyske, gør mig utrolig trist. Men hjælpepakken behøver ikke at stå alene. Vi kan alle sammen gøre en forskel for at hjælpe medierne. Uanset om man tegner et abonnement eller betaler for en annonce i avisen, så er det til betydelig gavn. Og ja, det er en opfordring. For den lokale avis er med til at definere os, og hvad er byen egentligt uden?

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce