Annonce
Østjylland

Ny nord-syd vej er strategisk investering

Formanden for Nimtofte Borgerforening og Distriktsråd, Verner Stein, er glad for beslutningen om også at få lavet en cykelsti på den nye strækning. Pressebillede

Syddjurs: Syddjurs Kommune er i sidste fase af planlægningen, inden gravearbejdet kan gå i gang på en styrket nord-syd forbindelse på Djursland. I første omgang er det vejforbindelsen omkring Nimtofte, tæt på Djurs Sommerland, der skal bygges.

Byggeriet er første etape i en vejforbindelse mellem rute 21 og 16, som vil give et løft til den samlede fremkommelighed på Djursland.

Vejen skal give området bedre erhvervsmuligheder og øge bosætningen. Første etape forbinder Randersvej ved Djurs Sommerland med Frederikslundvej, så trafikken ledes uden om Nimtofte. Vejen vil derfor også forbedre trafikken mod Djurs Sommerland i højsæsonen. Vejafdelingen i kommunen venter, at gravearbejdet kan begynde i oktober. - Første etape af nord-syd vejen omkring Nimtofte er et vigtigt, første skridt mod en bedre kobling af de to statsveje rute 21 og 16. Når de næste etaper færdiggøres sydpå mod Ryomgård og Thorsager og syd mod rute 21, vil det forbedre den trafikale infrastruktur på Djursland betydeligt, siger formand for natur, teknik og miljø Kim Lykke Jensen. - Nimtofte Borgerforening og Distriktsråd ser frem til, at projekteringen af den nye omfartsvej - Nord-Syd vejen - nu går i gang. Vi ser frem til at slippe for at få store trafikmængder fra Djurs Sommerland igennem byen, ligesom det også er et håb, at den tunge trafik vil blive ført ad den nye omfartsvej ud til A16. Nimtoftes borgere ser ligeledes med tilfredshed frem til, at der bliver anlagt cykelsti langs hele strækningen fra Margrethelundsvej og frem til Djurs Sommerland, siger formanden for Nimtofte Borgerforening og Distriktsråd, Verner Stein. Første fase af nord-syd vejen ventes færdig i forsommeren 2019.

/EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Aarhus

Gratis blåmuslinger til alle: Clausens Fiskehandel klar med 1 ton stor gave

Aarhus

Demonstration mod racisme aflyst: Ny dato ikke på plads

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

Annonce