Annonce
Sport

Ny Odder-træner: - Jeg glæder mig til at være træner igen

Michele Demontis glæder sig til at stå i rollen som cheftræner igen. Foto: Ole Nielsen

Den kommende træner i Odder IGF, Michele Mario Demontis, kommer fra en stilling som sportschef i VSK. Han ser frem til arbejdet og glæder sig udfordringen i nedrykningsspillet.

FODBOLD: Bent Christensen har lørdag sin sidste kamp som manden i spidsen for Odder IGF. Den nye mand i cheftrænerstolen er allerede offentliggjort og det bliver den 40-årige Michele Mario Demontis, der tager over.

Michele Mario Demontis stoppede sin aktive fodboldkarriere for fem år siden. Derefter har han været både træner og til sidst sportschef i VSK, men nu vil han tilbage til træningsbanen igen.

- Jeg har været glad for at være sportschef, men jeg kunne egentlig bedre lide at være cheftræner. Så jeg er mere glad for arbejdet som træner og så er Odder også bare en større klub. De spiller i 2. division og det er jo et højere niveau end, hvad VSK ligger i lige nu. Så jeg glæder mig rigtig meget til det hele. Især til at være cheftræner igen, siger Michele Mario Demontis.

- Odder er, et af de hold jeg kender allerbedst. Jeg har været i 2. division i omkring tyve år - som spiller, træner og sportschef. Odder er et af de hold jeg har mødt, og det har altid været nogle fede kampe, hvor der er blevet gået til den, uddyber han.

Jeg har ikke nogen ideologisk præference til fodboldspillet. Det er ikke sådan, at jeg for alt i verden vil spille det smukkeste fodbold eller for alt i verden ikke vil give chancer væk

Michele Mario Demontis

Kampene for de lokale 2. divisionshold lørdag er:Odder - Skive 12.00 på Spektrum OdderTarup/Paarup IF - Aarhus Fremad 13.00 på Home Tarup ParkJammerbugt FC - Brabrand 14.00 på Sparekassen Vendsyssel Arena (Pandrup)

Mindre ideologi mere pragmatik

Bent Christensen har i sin tid som træner for Odder gjort sit til, at klubben har ændret sin spillestil. De er blevet mere boldbesiddende. Det er en stil som den nye mand i spidsen gerne vil holde fast i, men han slår dog fast, at han er mere pragmatisk.

- Jeg har ikke nogen ideologisk præference til fodboldspillet. Det er ikke sådan, at jeg for alt i verden vil spille det smukkeste fodbold eller for alt i verden ikke vil give chancer væk, siger han.

- Det kommer an på, hvilke spillere vi har til rådighed. Det er også klart, at vi gerne vil spille flot fodbold, men hvis målene sejler ind i træningskampene, så lægger vi nok lidt om. Jeg vil da helst, at vi har bolden meget, men det kræver, at resultaterne følger med, siger Michele Mario Demontis.

- Vi kommer helt sikkert til at køre videre med alle de ting, der fungerer, men jeg skal lige arbejde med truppen før jeg lægger mig fast på noget, uddyber han.

Annonce

Det må ikke være for behageligt

Han forventer, at Odder kommer til at spille med i nedrykningsspillet i foråret, men det har ikke afskrækket ham fra at takke ja til jobbet som cheftræner. Ifølge ham gør det jobbet mere interessant.

- På den ene måde er det ubehageligt, men det er også ubehageligt at være i en række, hvor man hverken kan det ene eller det andet, som hvis man for eksempel er i oprykningsspillet uden at have noget at gøre. Det ville selvfølgelig være dejligt at være i oprykningsspillet og være sikre på et år mere i 2. division, men det er heller ikke så udfordrende. Man kan jo ikke få begge dele, siger Michele Mario Demontis.

- Men selvfølgelig skal vi da sørge for at redde os fra nedrykning så hurtigt som muligt, slutter han.

Annonce
AGF For abonnenter

Stiftens analyse: Det er ikke mange AGF-spillere, der kan se sig selv i spejlet - holdet skal finde en decideret måltyv, hvis de vil tilbage til den sjove ende af tabellen

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Rikke-Marie skal scannes for alvorlig sygdom, men hospitalet har først tid i 2024: - Jeg troede ikke mine egne øjne

Aarhus For abonnenter

Madanmeldelse: Et af byens ældste spisesteder har kendt rigmand som erklæret stamkunde - det forstår man

Aarhus

Aarhus Pride lukker flere centrale gader: Få seneste nyt om trafik og politi

Debat

Vi sad med ryggen mod muren foran politikerne: Jeg er rystet over, hvordan det lokale demokrati fungerer

Elektricitet på de ædlere dele kan hjælpe en stor patientgruppe med et udbredt problem

Aarhus

Jørn frygter, han dør, før han får svar: Nu tager patienter sagen i egen hånd

Aarhus For abonnenter

Rådmand afviste fællesråds repræsentant til møde om havneudvidelse: Det beklager han nu

Sport

Leverede comeback efter pausen: Langskud og scoring på direkte hjørne gav Brabrand første sejr i 11 kampe

Kultur

En læser undrer sig: Hvorfor dropper Friheden ikke musikere, som Tivoli i København aflyser af frygt for slåskampe?

Pengeregn over statskassen: Når priserne stiger, følger momsen med

Aarhus

Køreplanen er klar: Letbanen skruer op for trafikken

Aarhus For abonnenter

Fra Napoleons generaler til Jægergårdsgade: På Klassisk 65 er de danmarksmestre i at sable champagne

Alarm 112

Tidligere ansat i politiet tiltalt for hacking og børneporno: Skaffede sig ulovlig adgang til 140 kollegers mobiltelefoner

Annonce