Annonce
Østjylland

Ny opfordring i eftersøgningen af Carl Petersen: Søg i ulåste biler

81-årige Carl Petersen har været forsvundet siden torsdag i sidste uge. Foto: Sydøstjyllands Politi


Horsens: Har du en ulåst bil, eller kender du til steder, hvor der står ulåste biler, så søg efter Carl Petersen der.

Sådan lyder en opfordring fra det frivillige hold af personer, som leder efter den demensramte 81-årige Carl Petersen, som har været forsvundet siden torsdag i sidste uge.

Opfordringen kommer fra Susanne Møller, som er blandt de frivillige, der tager del i eftersøgningen, og som fører overblik over eftersøgningsindsatsen gennem Facebook.

På baggrund af en oplysning fra familien til den forsvundne, skriver hun tirsdag eftermiddag i Facebook-gruppen Horsens:

"Familien til Carl er kommet i tanke om, at Carl ofte er kommet i tanke om, at han har en bil og lige vil køre en tur. Han er på ingen måde i stand til at starte en bil, men kunne måske finde på at sætte sig ind i en ulåst bil. Derfor udvid jeres søgen," skriver Susanne Møller i den offentlige gruppe, hvor hun samtidig fraråder folk at åbne biler, som ikke er deres.

Tirsdag formiddag oplyste Sydøstjyllands Politi, at det ikke længere leder aktivt efter den 81-årige mand, som har været forsvundet fra sin bopæl i nu fem døgn.

Ikke desto mindre fortsætter eftersøgningen på frivillig basis, hvor blandt andre organisationen Missing People, familien til Carl Petersen og frivillig horsensianere i de seneste dage har finkæmmet Horsens, fortsat uden held.

Politiet vil fortsat reagere på tips. De kan kontaktes på tlf. 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Søndagens coronatal: Stadig lavt smittetryk i Aarhus - men indlæggelserne stiger

Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Sport

Sanel Kapidzic trækker stikket fra den professionelle karriere: Familien, kammeraterne og baglåret har sendt det tidligere AGF-talent til Jyllandsserien

AGF For abonnenter

Mens AGF (på ny) leder efter en sportschef: Her er fem akutte opgaver, der skal løses

Aarhus

Et år med corona: Personligheder fra kulturlivet gør status på året der gik

Annonce