Annonce
Navne

Ny oversygeplejerske til Hud- og Kønssygdomme på AUH

Alice Rokkjær Linderoth er fra 1. april ansat som oversygeplejerske i Hud- og Kønssygdomme på Aarhus Universitetshospital. Foto: Hospitalsenhed Midt

Nyt job: Alice Rokkjær Linderoth er fra 1. april ansat som oversygeplejerske i Hud- og Kønssygdomme på Aarhus Universitetshospital.

Ansættelsen sker efter, at oversygeplejerske i afdelingen, Susanne Konnerup, i november valgte at gå på pension.

Alice Rokkjær Linderoth kommer fra en stilling i Hospitalsenhed Midt som afdelingssygeplejerske for Akutafsnit 1/skadestuen, Akutklinikkerne i Skive og Silkeborg og Hospitalsvisitation HE Midt, hvor hun har arbejdet siden 2017. Hun har arbejdet i denne afdeling siden 2009 og har siden 2015 haft personaleansvar samme sted.

Alice Rokkjær Linderoth er uddannet sygeplejerske i 2004 og er i gang med at tage en fleksibel master i offentlig ledelse på Syddansk Universitet, ligesom hun har taget en diplom i kommunikation og sundhedsformidling på VIA University College i 2016 og ligeledes deltaget i flere regionale lederuddannelsesforløb.

Som oversygeplejerske kommer Alice Rokkjær Linderoth fra 1. april til at udgøre afdelingsledelsen i Hud- og Kønssygdomme på AUH sammen med ledende overlæge Mette Deleuran.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce