Annonce
112

Ny påsat brand: Samme bil antændt to gange

En bil, der holdt parkeret i Frydenlund, blev for anden gang på et døgn antændt. Arkivfoto: Local Eyes
Den bil - der natten til lørdag udbrændte i Frydenlund - blev endnu engang antændt et døgn senere. Denne gang spredte ilden sig til to andre biler.
Annonce

AARHUS: En bil, der holdt parkeret på Musvågevej i Frydenlund i det vestlige Aarhus, har over to nætter fået en hård medfart.

Natten til lørdag udbrændte den - formentlig som følge af en påsat brand. Som om det ikke var nok, måtte Østjyllands Brandvæsen natten til søndag endnu engang til Frydenlund for at slukke bilen, der igen var i brand. Inden det lykkedes Østjyllands Brandvæsen at få ilden under kontrol, havde den bredt sig til to andre biler - en på hver side. Den ene bil blev dog kun lettere skadet, fortæller vagtchef hos Østjyllands Politi, Bo Christensen.

Ved branden natten til lørdag blev tre personer set løbe fra stedet.

- I nat er der set to personer, der kørte væk på scooter, men vi har desværre ikke noget signalement, fortæller vagtchefen, der opfordrer eventuelle vidner til at kontakte politiet.

- Vi vil meget gerne vide, hvis nogen har set noget.

Østjyllands Politi vil søndag være til stede i området med den mobile politistation.

Annonce

"Kun" en udrykning i nat

Bilbranden i Frydenlund kommer efter en lang række aftener og nætter med en del påsatte bil- og containerbrande.

Men hvor der de andre nætter - natten til lørdag gik det blandt andet ud over biler og containere i Frydenlund, Gellerup og Rosenhøj - var bilbranden i Frydenlund natten til søndag eneste udrykning af sin art, som Østjyllands Brandvæsen blev kaldt ud til.

Det er derfor håbet hos både Østjyllands Politi og Østjyllands Brandvæsen, at mængden af hærværk og brandstiftelser er ved at tage af.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce