Annonce
Aarhus

Ny podcastserie: Historier vi aldrig glemmer

Gennem 2019 fortæller Århus Stiftstidende om arbejdet med nogle af de største historier i nyere tid på avisen. Vi starter med udrulningen af sagen om "Skandalechefen".

Annonce

AARHUS: Hos Århus Stiftstidende har vi netop lanceret en ny podcastserie. "Historier vi aldrig glemmer" hedder den, og den skulle allerede gerne ligge klar til at blive lyttet, når du læser det her.

I anledning af vores 225 års jubilæum har vi nemlig hevet en stribe af vores journalister med en tur i studiet, hvor de fortæller om en historie, der har fyldt ekstra meget i deres karriere. I serien kommer vi vidt omkring, blandt andet til en svindlerkok, en stikker fra anden verdenskrig, fem søstre med den samme dødelige sygdom og en skandaleramt chef hos Aarhus Kommune. Der kommer et afsnit hver måned i 2019, startende med februar.

Det første afsnit er faktisk tre afsnit, som omhandler netop denne chef - Claus Pedersen - der i løbet af 2016 og 2017 fik tilnavnet skandalechefen. Det gjorde han på baggrund af en række artikler, som Morten Svith skrev, og som afdækkede korruption, sexchikane, uretmæssige fyringer og meget andet.

"Da Ernest & Young gik ind i sagen, fik vi bekræftet at alt det, jeg havde gravet frem, var rigtigt. Det var bare værre," som Morten Svith selv siger.

Du kan lytte til podcasten i toppen af siden, eller du kan høre det i podcast-app'en på din smartphone. Du finder den ved at søge på "Historier vi aldrig glemmer" der, hvor du plejer at lytte til podcasts.

Afsnit 2

Afsnit 3

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Yemen - et enkelt valg

Debat

Zoo som p-plads

Aarhus

Efter ny corona-stramning: Alle århusianske gymnasier udskyder skolestart i 14 dage

Aarhus For abonnenter

Analyse: Socialdemokraterne i Aarhus ved godt, at de er bagud på point

Aarhus

Corona-smitten med ny voldsom stigning i Aarhus: Højeste antal smittede på et døgn

Annonce