Annonce
Aarhus

Ny politidirektør for Østjyllands Politi: - Jeg kommer til en god og velfungerende politikreds

Statsadvokat Kirsten Dyrman er udnævnt til ny politidirektør for Østjyllands Politi.Foto: Thomas Tolstrup
Statsadvokat Kirsten Dyrman er pr. 1. juni udnævnt til ny politidirektør for Østjyllands Politi.
Annonce

58-årige Kirsten Dyrman overtager direktørposten fra Helle Kyndesen, der den 1. april tiltrådte som politidirektør for Midt- og Vestjyllands Politi. Chefanklager Marian Thomsen har i mellemtiden fungeret som politidirektør i Østjyllands Politi.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af Østjyllands Politi. Jeg har været rundt i stort set alle afkroge af politiet og anklagemyndigheden, men jeg har ikke tidligere været en del af øverste ledelse i en politikreds, så det ser jeg frem til at prøve kræfter med, siger Kirsten Dyrman i en pressemeddelelse.

- Det er en stor udfordring, men jeg ved, at jeg kommer til en god og velfungerende politikreds, som jeg kender fra forskellige sammenhænge, blandt andet som statsadvokat i Viborg, og jeg glæder mig til samarbejdet med alle de dygtige medarbejdere og samarbejdsparter i Østjyllands Politi, siger hun videre. Kirsten Dyrman har siden september 2019 fungeret som statsadvokat for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (SØIK). Året før var hun blevet udnævnt som Statsadvokat i Viborg efter syv år som direktør for Den Uafhængige Politiklagemyndighed. Kirsten Dyrman tiltræder som politidirektør for Østjyllands Politi 1. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

45-årig mand anholdt efter at have generet helikopter med en laserpen flere gange ved Aarhus Universitetshospital

Aarhus

Lokal hjælpepakke fra Salling og kommunen: Stort millionbeløb på vej til sport og fritid

Annonce