Annonce
Navne

Ny præst i Skt. Lukas Kirke med særligt blik på konfirmander

Margrethe Münster Berg er ansat som præst på deltid i Skt. Lukas Kirke i Aarhus. Foto: Skt. Lukas Kirke
Annonce

NYT JOB: Margrethe Münster Berg er ansat som præst på deltid i Skt. Lukas Kirke i Aarhus.

Hun er uddannet cand.mag. i musik og drama fra Aarhus Universitet, har bestået praktisk og teoretisk pædagogikum og har desuden gennemført pastoralseminarium og bestået det såkaldte §2-forløb, som gør det muligt for ikke-teologer at søge præsteembede.

Hun har tidligere arbejdet som adjunkt og senere lektor ved VIA Pædagoguddannelsen i Randers. Hun blev præsteordineret i Viborg Domkirke i januar 2018 og har siden da besat forskellige præstevikariater. Først som sognepræst i Harrevig Pastorat og stiftspræst i Viborg Stift, siden i forskellige vikariater i Voldum og Rud pastorater, Hinnerup Kirke, Langå og Torup pastorater og senest i Skæring pastorat, hvor hun fortsætter året ud sideløbende med sin nye stilling i Skt. Lukas Kirke.

I sin nye stilling skal Margrethe Münster Berg have særligt fokus på undervisning af konfirmander fra Forældreskolen og specialkonfirmander fra skolerne i henholdsvis Aarhus Domprovsti og Aarhus Søndre Provsti. På længere sigt skal hun også arbejde med at udvikle et tilbud til special-minikonfirmander.

Margrethe Münster Berg kommer oprindeligt fra Als i Sønderjylland, men bor i dag i Risskov sammen med sin datter. Ud over arbejdet som præst interesserer hun sig for blandt andet folkemusik, violinspil, korsang, dans, økologi og kirkens rolle i den grønne omstilling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Få overblikket: Her er de nye restriktioner, der gælder fra mandag

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Aarhus For abonnenter

I kirke juleaften? Nytårsaften med vennerne? Corona-professoren svarer på fem dilemmaspørgsmål

Annonce