Annonce
Syddjurs

Ny pris til ildsjæle på Djursland

Når Made By Djursland 7. november finder sted for femte gang, er der en ny pris i vente, som gives til en person, der har gjort noget særligt for Djursland. Prisen vil fremover blive uddelt under arrangementet Made By Djursland, der denne gang finder sted på Ny Malt i Ebeltoft. Foto: Flemming Krogh
Annonce

EBELTOFT: Der er en ny pris på spil, når Made By Djursland løber af stablen for femte gang. Prisen bliver uddelt for første gang på Ny Malt i Ebeltoft 7. november klokken 14-17, og gives til en person, som har haft stor betydning for Djursland.

Made By Djursland finder denne gang sted på den tidligere maltfabrik i Ebeltoft. I år er temaet ”Teknologiudvikling som vækstdriver” og arrangørerne, Nord- og Syddjurs Kommuner, Viden Djurs og Business Djursland, regner med 150 deltagere.

De vil i løbet af dagen kunne vælge mellem to spor med forskellige oplægsholdere. Et om oplevelsesøkonomi og det kreative erhverv, og et med fokus på lokale fødevareproducenter.

Arrangementet Made By Djursland foregår på en ny lokation hvert år. Tidligere år er det blevet gennemført i Aarhus Lufthavn, Sostrup Slot, Kvadrat i Ebeltoft og på færgen Stena Nautica.

Det er gratis at deltage, og i skrivende stund er det stadig muligt at melde sig til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nyt notat: Flere er blevet smittet ved eid-fester og en begravelse

Aarhus

Tre ud af fire århusianske studerende må blive hjemme i år: Det er pisse surt, fortæller de

Annonce