Annonce
Østjylland

Ny radikal spidskandidat

Radikale Venstre i Norddjurs har valgt ny spidskandidat til den kommende kommunalvalgkamp.

Annonce

Anni Simonsen, Fjellerup Strand springer til i stedet for Kim Jacobus Paulsen som Radikale Venstres spidskandidat, der grundet andre udfordringer, har bedt sig fritaget for hvervet i denne omgang.

Anni Simonsen er 49 år, mor til tre voksne børn og farmor til to børnebørn. Hun er selvstændig erhvervsdrivende siden 2002, og lever af at lave SundhedsCoach Uddannelse, holde foredrag, skrive bøger, lave webprodukter og udbyde coaching og psykoterapi. Hun er uddannet i kommunikation.

»Min mission er at skabe bevidsthed hos mennesker. Bevidsthed om hvor stor indflydelse, vi har på vores eget liv, vores omverden og dem vi holder af og har tæt på,« siger hun.

Radikale Venstre går til valg under temaet "En kommune i balance".

»Det skal vi gøre på flere fronter. Dels skal vi tilstræbe et bredt samarbejde i byrådet, inddragelse af så mange vinkler som muligt, politisk gennemskuelighed og tiltag som tilgodeser både individ og helhed. Vi skal have en stærk økonomisk politik, med investeringer, der har langtidsholdbar effekt, og som tilgodeser behovet for både tryghed og udvikling. Brobygning er vitalt i denne forbindelse. Brobygning imellem de politiske partier, imellem politik og personlige liv og imellem arbejdspladser, uddannelsesinstitutioner, offentlige instanser og borgere.«

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce