Annonce
Navne

Ny redaktør til Jysk Arkæologisk Selskab på Moesgaard

Kristian Jensen er ny redaktør for Jysk Arkæologisk Selskab. Privatfoto.

Nyt job: Kristian Jensen har fra 1. maj overtaget stillingen som redaktør for Jysk Arkæologisk Selskab efter tidligere redaktør Jesper Laursen, der er gået på pension.

Kristian Jensen er 33 år, uddannet cand. mag i dansk, historie og kulturformidling og kommer fra en stilling som redaktør på det digitale medie POV International.

I en pressemeddelelse fortæller Jysk Arkæologisk Selskab, at Kristian Jensen får sin daglige gang på Moesgaard Museum, hvor han får ansvaret for udgivelsen af arkæologiske publikationer og selskabets medlemsaktiviteter.

Annonce

Jysk Arkæologisk Selskabs forlag har en ledende position indenfor arkæologisk bogproduktion i Danmark, og det er planen at udvikle forlagets digitale profil og fokus fra fagproduktioner til også at omfatte populærvidenskabelige, arkæologiske produktioner.

Selskabet har til formål at støtte den arkæologiske forskning og gøre arkæologien tilgængelig for alle interesserede bl.a. gennem videnskabelige publikationer, arrangementer og udsendelse af årbogen Kuml.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Bagud med 18 point fem minutter før tid: Utroligt comeback giver Bakken Bears matchbold

Aarhus

Nyt testcenter åbner i midtbyen

Aarhus For abonnenter

Børnetøj på 63 reoler: Lille Nor bugner af genbrugsguld

Annonce