Annonce
Aarhus

Ny restaurant åbner: Mamma's byder på italiensk for alle

Mamma's byder på italiensk for alle. Pressefotos
På Aarhus' nye italienske restaurant skal der også være plads til 'de mindste'. Børnene kan tegne pizzaen så den bliver lige som de ønsker den.

AARHUS: På den sidste dag i august slår en ny italiensk restaurant dørene op for de århusianske gæster, der elsker Vitello tonnato, caprese, hjemmelavet bolognese, friskbagte pizzaer og en stor krammer fra mamma.

Det sker, når Madklubbens italienske restaurantkoncept Mamma’s åbner på Frue Kirkeplads i Aarhus, fortæller Madklubben i en pressemeddelelse.

Allerede i februar kunne Århus Stiftstidende fortælle, at Madklubben havde fremskredne planer om at åbne ny restaurant i lokalerne, der tidligere husede den kinesiske restaurant Lotus. Anders Aagaard, der er stifter og ejer Madklubbens restauranter ville på det tidspunkt dog ikke ud med hvilken restaurant, der fremover skulle ligge på Frue Kirkeplads.

Med restaurantkonceptet Mamma’s giver Madklubben alle fans af italiensk mad et helt nyt stamsted, hvor der er plads til hele familien.

- Et besøg hos Mamma’s er lidt som at blive inviteret hjem til ens italienske bedstemor en søndag, hvor hele familien samles til middag. Her er skøn stemning og de bedste livretter fra Italien lavet med masser af kærlighed og passion. Mad som en italiensk mamma vil elske at forkæle sin egen familie med, lover Anders Aagaard.

Annonce

Mamma's

  • Frue Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C
  • Åbningstider: tirsdag - lørdag fra 17:30 til 22:00
  • Book bord på - madklubben.dk/mammas/
  • 3 retter fra 250 kr.
  • Se menukortet på Mamma’s på madklubben.dk/mammas/menu/
  • Åbner d. 31. august

Tegn din pizza

Hos Mamma’s er det ambitionen, at de yngre gæster skal synes, det er lige så sjovt at gå ud og spise som de voksne. Derfor får man som barn blandt andet lov til at komponere deres personlige pizza på et A4 papir, inden man skal bestille. Tegningen ryger herefter ud til Mamma i køkkenet, som straks går i sving og kreerer pizzaen, som vist på tegningen. Alle tegningerne bliver hængt op på en væg, så man altid kan komme tilbage og finde tilbage til sin egen personlige pizza igen.

- På vores Mamma’s restaurant i København har vi snart ikke mere plads på væggen med pizzategninger. Børnene er nemlig helt vilde med at være en aktiv del af restaurantoplevelsen, så det at gå ud at spise ikke kun er noget, der er sjovt for de voksne, men for hele familien, fortæller Anders Aagaard.

Priserne på Mamma’s kommer, ligesom på Madklubbens andre restauranter, til at ligge på et leje, hvor alle kan være med. Tre retter koster 250 kroner, og for 350 kroner får man Mamma’s Family Feast med antipasti, pasta, kød eller fisk og dessert.

Hvis man er tørstig, kan man for 100 kroner nyde ad libitum bobler, rødvin og hvidvin, øl og sodavand.

Det bliver også muligt at hente og få leveret take-away fra Mamma’s.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Blog

Blog: Lad os nu udskifte den rædsel af en nationalsang!

Danmarks Radio markerede traditionen tro nytåret med rådhusklokker, fyrværkeri og DR Pige Koret. Men helt bemærkelsesværdigt præsenterede den nedsparede statsradiofoni en splinterny optagelse sammen med stjernemusikerne i Den Danske Strygekvartet. Og skulle man ikke have opdaget det på grund af almindelig træthed, buldrende brag, løsslupne champagnepropper, forvrøvlede onkler, berusede teenagere, gøende hunde eller festende naboer, kan du få lidt hjælp her! Der var nemlig et tydeligt budskab i repertoiret på de fire fremførte sange: Lad os nu få en nationalsang, som hæver sig over den bedagede, udtjente, lettere patetiske og banale Oehlenschläger-hymne, som vi og tidligere generationer er blevet plaget med siden 1819. Vel var det trange tider efter den ydmygende statsbankerot i 1813 og Norges farvel til unionen året. Lige så deprimerende var Frederik VI´s håbløse klamren sig til taberen Napoleon, selv om kongens rådgivere mindeligt bad ham skifte side i tide. Adam Oehlenschläger og jeg er faktisk begge to studenter fra Efterslægtsselskabets Skole, men vi bliver nok ikke enige om de lyriske kvaliteter i hans selvudnævnte ”Fædrelands Sang”. Det er jo så ravende banalt, at selv Richard Ragnvald fremstår som kunst. Og så er det galt! Der er et yndigt land, det står med brede bøge nær salten østerstrand.| Det bugter sig i bakke, dal, det hedder gamle Danmark og det er Frejas sal. Og for at understrege håbløsheden og de anstrengte rim napper vi altid sidste halvdel af og den 12.!! afsluttende strofe, når vi skal spille landskampe eller være højtidelige. Vort gamle Danmark skal bestå, så længe bøgen speiler sin top i bølgen blå.

AGF For abonnenter

AGF giver stort skulderklap til klubbens unge keepere: - Står 100 procent på mål for det her

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];