Annonce
Aarhus

Ny restaurant åbner: Mamma's byder på italiensk for alle

Mamma's byder på italiensk for alle. Pressefotos
På Aarhus' nye italienske restaurant skal der også være plads til 'de mindste'. Børnene kan tegne pizzaen så den bliver lige som de ønsker den.

AARHUS: På den sidste dag i august slår en ny italiensk restaurant dørene op for de århusianske gæster, der elsker Vitello tonnato, caprese, hjemmelavet bolognese, friskbagte pizzaer og en stor krammer fra mamma.

Det sker, når Madklubbens italienske restaurantkoncept Mamma’s åbner på Frue Kirkeplads i Aarhus, fortæller Madklubben i en pressemeddelelse.

Allerede i februar kunne Århus Stiftstidende fortælle, at Madklubben havde fremskredne planer om at åbne ny restaurant i lokalerne, der tidligere husede den kinesiske restaurant Lotus. Anders Aagaard, der er stifter og ejer Madklubbens restauranter ville på det tidspunkt dog ikke ud med hvilken restaurant, der fremover skulle ligge på Frue Kirkeplads.

Med restaurantkonceptet Mamma’s giver Madklubben alle fans af italiensk mad et helt nyt stamsted, hvor der er plads til hele familien.

- Et besøg hos Mamma’s er lidt som at blive inviteret hjem til ens italienske bedstemor en søndag, hvor hele familien samles til middag. Her er skøn stemning og de bedste livretter fra Italien lavet med masser af kærlighed og passion. Mad som en italiensk mamma vil elske at forkæle sin egen familie med, lover Anders Aagaard.

Annonce

Mamma's

  • Frue Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C
  • Åbningstider: tirsdag - lørdag fra 17:30 til 22:00
  • Book bord på - madklubben.dk/mammas/
  • 3 retter fra 250 kr.
  • Se menukortet på Mamma’s på madklubben.dk/mammas/menu/
  • Åbner d. 31. august

Tegn din pizza

Hos Mamma’s er det ambitionen, at de yngre gæster skal synes, det er lige så sjovt at gå ud og spise som de voksne. Derfor får man som barn blandt andet lov til at komponere deres personlige pizza på et A4 papir, inden man skal bestille. Tegningen ryger herefter ud til Mamma i køkkenet, som straks går i sving og kreerer pizzaen, som vist på tegningen. Alle tegningerne bliver hængt op på en væg, så man altid kan komme tilbage og finde tilbage til sin egen personlige pizza igen.

- På vores Mamma’s restaurant i København har vi snart ikke mere plads på væggen med pizzategninger. Børnene er nemlig helt vilde med at være en aktiv del af restaurantoplevelsen, så det at gå ud at spise ikke kun er noget, der er sjovt for de voksne, men for hele familien, fortæller Anders Aagaard.

Priserne på Mamma’s kommer, ligesom på Madklubbens andre restauranter, til at ligge på et leje, hvor alle kan være med. Tre retter koster 250 kroner, og for 350 kroner får man Mamma’s Family Feast med antipasti, pasta, kød eller fisk og dessert.

Hvis man er tørstig, kan man for 100 kroner nyde ad libitum bobler, rødvin og hvidvin, øl og sodavand.

Det bliver også muligt at hente og få leveret take-away fra Mamma’s.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Ligestillingsministeren skylder stadig svar

Det glæder mig, at mit indlæg (4. november, red.) om regeringens sløvsind på ligestillingsområdet nåede frem til rette vedkommende. Ligestillingsministerens modsvar (8. november, red.) lader dog noget tilbage at ønske, så jeg håber, han læser med endnu en gang. Mogens Jensen forstår mig helt rigtigt, når han tager mig til indtægt for, at ligestillingen ikke halter i Danmark. Faktisk er Danmark det næstmest lige land i EU, kun, overgået af Sverige, ifølge en ny undersøgelse fra EU’s ligestillingsinstitut. Senest har Megafon også bedt danskerne tage stilling til, om kampen for ligestilling mellem kønnene er gået for vidt. Når 43 procent af de adspurgte erklærer sig enige i det udsagn, fortæller det mig, at danskerne generelt oplever en høj grad af lighed. Det kan Mogens Jensen jo tage med, før han taler ligestillingen længere ned, end virkeligheden tillader. Selv om det generelt går godt med ligestillingen i Danmark, mener jeg stadig, der er plads til forbedring. Det ville Mogens Jensen også vide, hvis han læste, hvad jeg skrev. Meget belejligt undlader ministeren fuldstændig at forholde sig til mine tre eksempler på steder, hvor ligestillingen er udfordret. Ligestillingsministeren skylder stadig et svar på, hvad han vil gøre for at hjælpe de mange kvinder i visse etniske minoritetsmiljøer, som lever i social kontrol uden frihed til at bestemme selv. Når Mogens Jensen undlader at forholde sig til en af vor tids største ligestillingsudfordringer, er det så, fordi han ikke har nogen svar på at løse problemstillingen? I så fald vil jeg opfordre ham til at komme i gang med arbejdet. Jeg mangler også Mogens Jensens svar på, hvordan han vil hjælpe de prostituerede, som ikke ønsker at forlade miljøet, men som i stedet ønsker rettigheder svarende til deres pligter. Hykleriet skriger jo til himlen, når socialdemokraterne med den ene hånd tager imod skattebetaling fra de prostituerede og med den anden hånd peger stigmatiserende på dem. På trods af uenigheden vil jeg rose Mogens Jensen for at afsætte midler til en undersøgelse af internetfora, hvor navnlig unge mænd opildner hinanden til diskrimination og seksuelle krænkelser mod kvinder. Det hører ingen steder hjemme, og det vil jeg gerne rose ministeren for at reagere på. Når det er sagt, savner jeg stadig Socialdemokraternes reflekterede bud på at løse nogle af vor tids største ligestillingsudfordringer. Det gælder ikke mindst i landets ghettoområder, hvor ligestilling langt fra er normen. Jeg er med på, at socialdemokraterne tror, de kan løse problemerne ved at bruge flere penge, men er det virkelig Mogens Jensens alvor at løse de store sociale udfordringer med et kursus og en kampagne til 600.000 kroner? Endelig vil jeg gerne opfordre ministeren til at tale ligestillingen op i stedet for ned. Det er muligt, at ligestillingen halter i Mogens Jensens hoved, men det generelle billede viser Danmark som et af verdens bedste lande, når det kommer til rettigheder og muligheder for alle mennesker.

Kultur

To gange L.O.C. på hjemmebane

Annonce