Annonce
Aarhus

Ny restaurant åbner: Mamma's byder på italiensk for alle

Mamma's byder på italiensk for alle. Pressefotos
På Aarhus' nye italienske restaurant skal der også være plads til 'de mindste'. Børnene kan tegne pizzaen så den bliver lige som de ønsker den.
Annonce

AARHUS: På den sidste dag i august slår en ny italiensk restaurant dørene op for de århusianske gæster, der elsker Vitello tonnato, caprese, hjemmelavet bolognese, friskbagte pizzaer og en stor krammer fra mamma.

Det sker, når Madklubbens italienske restaurantkoncept Mamma’s åbner på Frue Kirkeplads i Aarhus, fortæller Madklubben i en pressemeddelelse.

Allerede i februar kunne Århus Stiftstidende fortælle, at Madklubben havde fremskredne planer om at åbne ny restaurant i lokalerne, der tidligere husede den kinesiske restaurant Lotus. Anders Aagaard, der er stifter og ejer Madklubbens restauranter ville på det tidspunkt dog ikke ud med hvilken restaurant, der fremover skulle ligge på Frue Kirkeplads.

Med restaurantkonceptet Mamma’s giver Madklubben alle fans af italiensk mad et helt nyt stamsted, hvor der er plads til hele familien.

- Et besøg hos Mamma’s er lidt som at blive inviteret hjem til ens italienske bedstemor en søndag, hvor hele familien samles til middag. Her er skøn stemning og de bedste livretter fra Italien lavet med masser af kærlighed og passion. Mad som en italiensk mamma vil elske at forkæle sin egen familie med, lover Anders Aagaard.

Mamma's

  • Frue Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C
  • Åbningstider: tirsdag - lørdag fra 17:30 til 22:00
  • Book bord på - madklubben.dk/mammas/
  • 3 retter fra 250 kr.
  • Se menukortet på Mamma’s på madklubben.dk/mammas/menu/
  • Åbner d. 31. august
Annonce

Tegn din pizza

Hos Mamma’s er det ambitionen, at de yngre gæster skal synes, det er lige så sjovt at gå ud og spise som de voksne. Derfor får man som barn blandt andet lov til at komponere deres personlige pizza på et A4 papir, inden man skal bestille. Tegningen ryger herefter ud til Mamma i køkkenet, som straks går i sving og kreerer pizzaen, som vist på tegningen. Alle tegningerne bliver hængt op på en væg, så man altid kan komme tilbage og finde tilbage til sin egen personlige pizza igen.

- På vores Mamma’s restaurant i København har vi snart ikke mere plads på væggen med pizzategninger. Børnene er nemlig helt vilde med at være en aktiv del af restaurantoplevelsen, så det at gå ud at spise ikke kun er noget, der er sjovt for de voksne, men for hele familien, fortæller Anders Aagaard.

Priserne på Mamma’s kommer, ligesom på Madklubbens andre restauranter, til at ligge på et leje, hvor alle kan være med. Tre retter koster 250 kroner, og for 350 kroner får man Mamma’s Family Feast med antipasti, pasta, kød eller fisk og dessert.

Hvis man er tørstig, kan man for 100 kroner nyde ad libitum bobler, rødvin og hvidvin, øl og sodavand.

Det bliver også muligt at hente og få leveret take-away fra Mamma’s.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Ingen Benjamin længere: Hvidt har taget store skridt i AGF

Annonce